Kate moss




Söndag

satte mig just bekvämt, var nere för drygt 10 minuter sedan och kolla på melodifestivalen? (nordiska), känns inte som om det vore min grej hehe, jag föredrar stora melodifestivalen, vilken föredrar ni?. Kan inte sltua tänka på idol sen fredags, ni som såg vet säkert vad jag syftar på, tjejen som Jihde tog upp på scen, när hon knappt kunde prata, herregud kunde inte sluta skratta. Ni skulle se hur det såg ut hemma hos mig då. Inte nog med det så har hon verkligen skämt ut sig, jag tycker så synd om henne, men jag kan inte rå för att jag skrattar.

check this out

ni måste kolla på hela!, kan inte sluta skratta när hon säger att hon ska dö


Msn

P säger:
sugen ELLER ?!?!?!?
Bella säger: nej
P säger: dum fråga,klart du är
Bella säger: haha nej
P säger: jo du villa ha tranta tungan mellan benen så håll käft

sajk!

Godmorgon

Godmorgon mina underbara läsare =)
Hoppade upp från sängen för c:a 5 minuter sedan, gissa om jag var döhungrig? sprang ner till köket på engång för att hälla upp en skål med flingor, men tyvär så hade vi ingen fil kvar (hört att det är bättre att äta fil än mjölk) så det blev inga flingor för mig denna morgon nej, istället så tog jag mig två mandariner och kuta upp hit för att blogga lite.  Tiffany lämnade huset ganska snabbt idag, hon skulle möta upp nå Sandra för att sedan dra till Heron City, (idolerna) kommer att vara där, men bara dem som åkt ut. På tala om att åka ut, igår så åkte Johan Palm ut! själv blev jag lite besviken för att han kör verkligen järnet när det kommer till hans tema, Alice borde ha åkt ut enligt mig för länge länge sen. Gissa om jag och syrran blev glada när vi hörde att Robin Bengtsson satt säkert? ;) det blev ju en jädrans liv här måste jag få säga, nu kommer han också att få sin pappas bil eftersom att han är en av dem tre sista som är kvar =) Grattis Robin!

Idag så lär jag inte göra något speciellt, ska nog spela olika spel och sedan plugga senare, eller helt enkelt lite mer mot kvällen.


Gammal bild på mig och Tiffany


Fredag

Har precis käkat en liten skål med flingor :) mums!
Idag i skolan så blev det en hel del tjaffs eftersom att folk inte orkade lyssna på varandra osv.
Gick runt halva dagen och var sur för att jag ville bara hem och blogga, gissa vad`?;) just nu så bloggar jag haha!
Tiffany sitter nere och sjunger till Darins låt "breathing your love" och mamma är tyvär inte hemma, hon skulle nog sticka till farmor med Maria har jag för mig. Carro berätta en jätterolig sak som hände under hennes lektion, det kanske inte är så roligt som det låter men jag kan inte sluta skratta. Eftersom att jag inte tänker nämna deras namn på bloggen så kallar jag dem för piff och puff.


Carro säger:

idag på matten ,så gick PIFF runt i klassrummet, och han ville öppna fönstret. Maija ba neej vad gör du, jag har skruvat igen fönstren så att du inte kan öppna PIFF säger: meeen vaad ska vi göra om det brinner'?! 
PUFF: abri det finns fyra dörrar


Hahahah kan inte sluta skratta för att PIFF är verkligen störd på ett roligt sätt, så han tänkte hoppa ut genom fönstret om det brann även om det fanns fyra dörrar, smarto!




Ps: Hur snygg är inte Mary-kate olsen?


Carro Bloggar! ;D

Hallåå! mitt första inlägg sen... .. ja.. första helt enkelt x)  hmm.. jag behöver er hjälp med att hitta en ny mobil eftersom min blev stulen :( Jag har funderat på LG KE850 Prada och LG KU990 Viewty och båda går på priset 2500 ngt hos katshing.se  vet ni om dem är bra? eller kan ni rekomendera något bättre för inte så högt pris? Tack på förhand!

Puss Carro

LG Prada                                                                LG Viewty
                
Vilken är finast?

Hemma hos...

sitter just nu hemma hos Carro. Hon har hjälpt mig med en uppsats som jag ska lämna in imorgon på svenska timmen. Just nu känner jag mig helt färdig, hann inte blogga igår så mycket eftersom att det alltid känns som om jag är för upptagen och datorn är oftast upptagen av någon annan i familjen. Men till jul så ska jag få en ny pc, så då kommer jag blogga järnet kan jag säga :). Igår hade jag ingen träningsvärk alls men idag så kom det! kunde knappt lyfta på armarna i skolan och just nu är det värre kan jag säga, har lust att slänga mig på Carros säng men tyvär så ligger hon redan på den hehe. Mamma gjorde nå äckelmat hemma så jag tog ett päron och stack -.-.
jaja ska sluta gnälla, ses sen ;)


kram!

Läxor

Sitter just nu och pluggar, måste lämna in några uppgifter vi fick utav vår musiklärare. Har knappt nå känsel kvar i fingrarna, kan knappt skriva haha, gissa om jag får sitta och rätta innan jag publicerar inlägget ;),jag och Monika gav järnet idag under gympasset, vi körde nästan allt som fanns där, sen så körde vi kickboxning i ungefär 30 minuter om inte mer. Men det var jättejättekul! ni måste prova det, jag trodde att det skulle vara astråkigt från början men det visade sig vara roligt, och ni har inget att förlora på :). Fick VG på so provet vi hade för några veckor sedan och MVG på en uppsats om Blood Diamond som handlar om olaglig diamanthandel (värd att se).





ps: ser ni vilket stöd man får när man inte orkar göra läxorna

Quente, säger:

game over för bella


Msn

P: säg något
Bella: hej
P: tjo
Bella ;)
P: -.-
Bella: vad? -.-
P: säg något normalt -.-
Bella: som vad?
P: nått
Bella: nej,
P: skit i det då, slyna! -.-


hahah tycker så synd om honom :D
har nog världens weirdo på msn

Matteprov

Matte provet gick jättebra!
Fick bäst i hela klassen och jag är den ända som blivit godkänd, kan inte fatta det! Är otroligt glad och stolt över mig själv =). Imorgon så har jag engelska prov, kan nästan allt så det kommer nog gå bra, som vanligt då hehe. Vad har ni gjort idag då? för själv har jag inte gjort så mycket, har nog skrattat runt hela dagen och jaa, har varit rädd hela dagen också, killarna drog ut en massa människor för att slänga ner dem i snön hela tiden men mig lyckades dom inte få tag på, och jag hoppas att dom inte gör det heller tills snön börjar försvinna. Monika och Carla var blev själva utdragna ur skolan. Mattias lyfte upp Carla från benen och sprang ut med henne med en massa andra men dom lyckades inte så bra eftersom att det kom ut andra och försökte hjälpa henne, och Monika blev jagad utav hela skolan ända ut till snön, kunde inte sluta skratta när jag såg henne ligga där men jag tyckte så synd om henne (tro det eller ej).

Senare under dagen så satt jag och Carla&Monika vid ett runt bord i skolan, Jag tror inte att ni vet, men det har börjat en ny kille i 9an i vår skola och vi kallar honom för "Backslick" eftersom att hans hår oftast är bakåtslickat, men han passar i det hehe. Jaja han och hans polare gick förbi idag med en chips påse och Carla sa liksom tyst
"åå ge mig" så han fortsatte att gå, men sen tillslut så stannade han och vände sig om mot oss, och jag var liksom såhär: skojar han med oss eller vad?, så ser man att han viftar lite med påsen och så kommer han fram mot oss. Jag kunde inte sluta skratta, och när han väl var framme så kollade han på mig och fråga om jag ville ha chips, och det ville jag inte hehe, så han vände sig om mot Carla och fråga henne, så han tog fram påsen till henne så att hon kunde ta lite, men istället så sa hon: häll bara en hög här mitt på bordet, och jag trodde att hon skämta! så stod han där och börja hälla chipsen på bordet, och jag gapskrattade självklart, sen stack han iväg och då började Carla och Monika att vräka i sig all chips. Jag kan inte fatta att hon vågade säga till honom "häll en hög på bordet" han trodde väl säkert att vi var djur eller något annat liknande, och Carla blev så röd i ansiktet för att hon trodde inte att han hörde när hon bad om chips.


Har inte hunnit att ta kort på "dagens outfit" eftersom att jag redan bytt om till pyjamas, kändes mysigare så :)
så förlåt för att jag lovade det tidigare :< ska inte göra om det här lovar! och den här gången lovar jag.




Goodmorning

Godmorgon mina sockertoppar!
Har precis käkat flingor&fixat mig i ordning, så det är bara håret kvar. Men jag antar att jag fixar det senare eftersom att nu sitter jag här :) med er. Idag är det en helt vanlig dag, alltså inga prov eller läxor (hoppas jag), börjar första timmen med biologi där jag ska ha Adam (han skriker när han pratar) så hörlurarna ska åka med mig till skolan. Idag har vi även Matte! är så nyfiken, sist vi hade matte så var det ju prov eller hur? idag ska vi äntligen få se våra resultat. Kommer sluta vid två tiden idag så jag slänger väl in "dagens outfit" då, inte för att den är värst speciell, menmen som sagt, den får ni se om ni kikar in här senare idag :) och det hoppas jag att ni gör!

Puss så länge!

~

hi meine Babys! Haha det betyder "hej mina älsklingar" fast på tyska :)

Sitter just nu och spelar bubbles på spelo.se, har även en tjatig lillebror som skriker att han ska ha datorn, säger bara tyvär lillen "go to hell", du kan inte få allt du vill och när du vill!. Problemet med småsyskon är att dom tror att dom ska få precis allt när dom vill, och om dom inte får som dom vill så ska det väl alltid bli "mamma jag får inte datorn, jag får inte blablabla" är det bara jag som ahr det här problemet? jag hoppas inte det iallafall. Han är väl ungefär 8a år, man växer aldrig i det här huset, utan man blir bara mer barnslig och fjantig, så för oss spelar det ingen roll om man är 50 eller inte haha ^^




bis später!   ses senare! :*

Tävling

Nu är det tävling hos http://totalflopp.blogg.se där du nämligen kan vinna
Det bästa från idol 2008 auditions så klart :)


Äntligen...

Äntligen hemma nu. Stannade kvar i skolan eftersom att Carro glömde sin mobil över sitt skåp och nu har någon tagit den, så det kan gå ibland :l Men vi har hört att det är någon Mattias från min klass och eftersom att det finns två Matte i klassen så fick jag väl smsa båda. Vi försökte ringa upp Carros mobil men det verkar som att dom stängt av mobilen, jävla töntar! Jaja dom vet väl säkert vad detta kan leda till, en polisanmälan helt enkelt, eller hur? :)
Själv skulle jag lämna in mobilen till nå lärare istället för att ta den, dom kommer ändå inte ha någon nytta med den eftersom att vi ska spärra den så att den inte ens funkar om dom byter kort, Och nej Carro har inte abonnemang.

Angående Fysik provet jag skulle ha idag. Nej jag hade inte prov eftersom att vi har så jäkla mycket hela veckan så han fick flytta fram provet, utan att ens säga något! nu har jag alltså suttit hemma hela helgen och pluggat när vi ändå inte har prov -.-. Men han ställde en massa frågor idag och jag var den ända personen som kunde svaren, verkar inte som att jag kommer ha några svårigheter då eller hur? Ibland är det bra att plugga :)

Imorgon så har jag sovmorgon till halv elva. Ska nog möta upp Sara på vägen och snacka en massa skit i c:a 5 min sen är vi väl framme i skolan. Om hon nu inte ska ta upp en cigg och röka först som hon alltid gör, men hon vet vad hon kommer att få lida med då ^^ jag kommer nog säga FIMPA 5000 gånger som jag alltid gör, men jag säger det på ett roligt sätt så hon kommer nog inte ta det på allvar haha.


Godmorgon&Dagens outfit

Har precis käkat frukost och tagit på mig mina kläder. Idag kör jag mycket med rosa haha (älsklings färg). Nu ska jag sitta och plugga Fysik tills klockan blir 09.00 då jag lär dra iväg till skolan. Ska också möta upp Sara på vägen eftersom att vi tar samma väg (när jag kommit halvvägs) till skolan. Jag antar att hon börjar dagen med Biologi eller Kemi, själv så börjar jag dagen med Fysik prov :) låter inge kul va?, hoppas allt går bra eftersom att jag inte har pluggat så värst mycket, meningen var att jag skulle vakna vid 07.00 men haha nej det hände aldrig, låg istället och sov i min mysiga säng som fortfarande skriker efter mig (yees honey, coming soon!)
Ps: brukar ni bädda sägen? själv har jag en dålig vana, kommer inte ihåg när det var sist jag bädda min säng eftersom att jag alltid klagar på att jag inte hinner (det tar bara en minut), orkar inte heller göra det just nu även fast jag börjar senare.

Dagens Outfit





´

Vill ni veta hur det gick på Fysik provet? då får ni kika in här vid 16.00
puss så länge

Kvällsinlägg

Klockan börjar närma sig halv tio!, med det betyder inte att jag ska lägga mig för det haha. Fysiken har fortfarande inte fastnat i huvudet än men eftersom att jag ändå har sovmorgon imorgon så får jag ta mitt feta arsle och vakna vid sju tiden för att sedan plugga till 09.00 -.-. Har dock inte bestämt mig vilka kläder jag ska ha på mig imorgon men jag lovar att slänga in en "dagens outfit" innan jag sticker iväg till skolan. Kikade precis ut genom fönstret, hej oväder! det snöar lite och blåser för fullt, huset vrakar som in i helskotta (ursäkta språket) jag har fortfarande inte beställt mina UGGS än. Blir så himla grinig när jag tittar på mina höstskor som jag kommer tvinga ner mina fötter i (nej så är det inte alls, älskar dom i vanligt fall, men vill ha UGGS) tills jag beställt skorna som har ett hjärta av guld haha.




Nej detta är inte mina höstskor, tyvär så klarar jag inte av att gå runt i klack hela tiden :(
Bild tagen från höstlovet.

Durch den monsun

Är det bara jag som ryser när jag kollar på klippet?
Och är det någon som vet här TH kommer till Sverige igen?, jag måste bara dit för att jag håller nästan på att svimma här haha :),
ps: är några av mina läsare Th fans?


Tjuvar

Pappa kom nyligen hem med dåliga nyheter. Under den här veckan så har vi hört en massa ljud vid vår källare att det är liksom någon som försöker ta loss något från bilen, man hör liksom ljud när personen bankar och har sig. Nu är det någon som har snott volvo märket på bilen där framme, ni vet själva märket som sitter där framme som ska skydda själva "grillen". Herregud säger jag bara :s, vad finns det för jävla folk? att sno något så fjantigt, eller att bara sno överhuvudtaget. Jaja, det finns inget vi kan göra åt saken eftersom att det skedde under kvällarna och vi är upp till 100% säkra att ingen såg. Nu får pappa köpa ett nytt, vi vet dock inte vad priset ligger på men det ska inte kosta så mycket.



Godmorgon

Godmorgon mina söta prickar!

Var så himla varmt igår kväll, fick klä av mig mina pyjamas och klä på mig något annat som var tunnare.
Imorgon är det skola och jag orkar nästan inte ens tänka på det, usch vad tråkigt. Börjar första lektionen med Fysik prov, ja prov... you heard it. Det handlar om meteorologi, inte för att jag är ett dugg intresserad utav själva ämnet menmen, vad ska man göra? :p
Idag så får jag väl stanna hemma och plugga fysik&sitta framför datorn och blogga. Börjar få munsår nu igen, kommer varje vinter hela tiden. Och eftersom att Tiffany snodde min lypsyl som jag köpt från apoteket så har jag ingenting att smörja läpparna med just nu. Jag får väl gå förbi apoteket och köpa mig ett nytt, ni vet den här gröna? som sägs att man kan använda det som smör när man ska steka, det innehåller nå jordnöts grej.

Bjussar på en gammal gammal bild på mig :)




värsta stilmissen?

 

vem bär värst?

En helt vanlig....

Idag är det en helt vanlig lördag för mig, det innebär att jag bara ska sitta hemma och mysa.
Har tittat nu på sweet sixteen nu sen klockan 11 eftersom att den pågår från 11-16.00. Fyfan vilka bortskämda barn! Om mitt barn skulle börja gråta för att hon inte får en bil som kostar mer än en miljon så skulle jag ge henne en fet smäll på käften haha, men jag tycker faktiskt att det är synd om dessa barn som är så bortskämda, dem får ju liksom inte uppleva verkligheten, dem vet inte hur det är att vara fattiga osv och det är ju helklart föräldrarnas fel, om inte en förälder säger stop eller nej till saker så blir det så att barnen till slut har "makt". Dem köper det dem vill och slösar pengar på en massa onödiga saker. Eller vad tycker ni?

Ps: Igår så åkte Anna ut från idol, jesus säger jag bara. Jag hoppades på att Alice skulle åka ut eftersom att jag inte tycker att hon sjunger bra, eller visst sjunger hon bra. Men hennes röst passar inte in i alla slags låtar, hon är mer lite highschool musical typen. Och självklart så röstade vi på Robin Bengtsson som vanligt ;)


 

So prov&Uggs

Idag så hade jag So prov, det gick ganska bra men jag hoppas på VG. Det hände en massa saker idag i skolan men det verkade som om jag inte orkade bry mig eller överhuvudtaget inte lägga mig i, för visst får man all skit till slut om man hela tiden ska bry sig om andras problem? så jag försökte iallafall hålla mig borta från all skit och det gick faktiskt bra i och med att jag alltid ska bry mig. Tog även hem en hel bunt med läxor och uppgifter som jag ska läsa igenom och göra inför en massa prov som kommer nästa vecka, usch tråk tråk. Försökte plugga i mig lite fysik men lyckades inte så värst bra. Det jobbiga är att alla i hela huset ska kommentera när jag pluggar, eftersom att jag inte ser så glad ut, men herregud! vem ser glad ut när man pluggar?

Så säger min pappa: är man dålig på matte så är fysik svårt
Men fuuuuu tyyyyst! -.-, det är så jävla jobbigt när han alltid ska slänga ut en jävla massa kommentarer hela tiden men han har ju faktiskt rätt i det hela. För visst är det så att om man har problem med matten så lär fysiken vara svår, eller vad säger ni?

Sitter just nu och kikar runt på nätet efter UGG skor =)
tänkte köpa mig ett par av den korta modellen eller vad säger ni?
dem ser väldigt mysiga ut, vill bara stoppa ner mina fötter i dem right now!

Ugg Women's Classic Short Boot

Gym

Hallå där :)!

Idag så var det första gången vi fick kliva in i gymsalen. Måste bara säga att mannen som äger gymmet är verkligen strängd, vet tyvär inte vad han heter eftersom att han bad mig kalla honom för gymkungen när jag fråga. Vi var i en liten grupp (tjejer från min klass) och så var det ungefär tre killar från 9an. Alla liksom skrek att dem hade ont hela tiden men jag var liksom, i am fine. Men lite jobbigt var det iallafall, jag klarade mig i c:a 10 minuter på löpbandet så jag sprang 1 km, nästa gång kanske jag kör 20 minuter och ökar med 2 km, men vi får se hur det går. Haha kunde inte sluta skratta åt Monika när "gymkungen" tvingade oss lägga oss ner på rygg och lyfta benen några centimeter, det gjorde så jävla ont överallt och Monika ställde sig upp för att liksom byta plats och få mer utrymme, då skrek han liksom till henne och sa: FÖRSÖK INTE FUSKA!. Sen så dampa Monika och skrek att hon ångra att hon ens kom, jag och Carla kunde inte sluta skratta, jag byggde nog skrattrutor under den stunden. Efter gymmet så satt jag ute med Sara och Terese när det plötsligt snöade mer!  gissa om jag blev glad? Nej det blev jag inte! Eftersom att jag inte har köpt vinterskor än, hade tänkt skaffa mig ett par äkta Uggs men vi får se hur det blir, eftersom att det är pappa som betalar och han tycker att dem är urfula. Och idag som ni säkert vet så har jag lyssnat på Tokio hotel igen :), kan inte sluta lyssna på deras underbara låtar, hilf mir fliegen!, Jag satt och dunkade Monsoon och Sara sjöng med ute i snön innan hon började förstöra den vackra utsikten med att förstöra snön med våra namn haha. Det var någon kille som gick förbi och halka, jag kunde inte sluta skratta för att jag visste vem det var och det var så synd! jag är alltid så elak och skrattar, men det kanske nog var så för att han råka faktiskt halka två gånger och sedan vände han sig om för att se om jag, Sara och Terese skratta.

Underbara Sara som försöker göra en snöboll


Jag och mitt läppglans som jag blivit kär i.


Ni missar väl inte....

Desperate housewives!


Tisdag

Hoho på er ^^

Idag hade jag sovmorgon till halv elva men jag var tvungen att gå upp vid sju tiden, ja jag undrar också hur det gick till. Vid åtta stack jag och mamma iväg till doktorn, jag skulle ta nå spruta mot livmoderhalscanser eller vad det var, det gjorde så himla ont! först sa doktorn som skulle ta den på mig att nu kommer det stickas, och jag var liksom helt lugn, tills hon stack in den, jag kände ingenting först men sen sved det som helvete, jag trodde nästan att jag skulle böla haha. Inte nog med det så la hon plåstret på fel ställe :s jaja slut med det!
Senare när jag kom till skolan så vandrade jag runt och dunkade Tokio Hotel i öronen, har nog lyssnat på deras låtar hela dagen och just nu så laddar jag min söta lilla mobil =). Hörrni, imorgon är det dags för mitt första gym pass, vi får väl se hur länge jag står ut, om jag inte redan dör efter drygt tre minuter.

Sitter framför datorn här och bloggar+ käkar mandariner :) mums!


Måndag

Hallå där,

Idag började jag min första lektion med att simma, då menar jag verkligen simma!
Efter drygt två länger bröstsim så dog jag, jag trodde att jag skulle sjunka till botten, kan inte fatta att jag och syrran simmade förut i c:a 2 år, herregud. Det var iallafall jätteroligt att glo på dem andra när dem simmade, för dem var minst lika trötta som jag. Efter det så satt jag och Carla i bastun, där vi nämligen pratade om lite privata saker, ibland så behöver man prata ut med sina vänner :), vi satt väll där och snackade i kanske en halv timma sedan blev det dags för det jobbiga, sätta på sig käderna efter att ha badat+ sminka sig samt platta håret, det var så jäkla jobbigt.
Och jaa, jag avslutade skoldagen med Kemi, som inte är lika roligt som förr, jag fattar inte varför min kemilärare allit ska säga att saker och ting är enkelt. Man kan väll inte jämföra en kemist med en amatör, eller?
Denna vecka har jag Matte prov och So prov, så tråkigt. Nästa vecka har jag ungefär 70 prov, tro det eller ej, jag tror inte heller jag fixar det.

Ps: Nå tönt maila mig och påstod att jag inte var tillräckligt mogen, vem är mognast av oss båda? ;)
Jag tror nog du kommer spana in min blogg nu framöver, men jag skiter totalt i dig, och du vet vem du är!

btw! det jag har gjort märker ni nog här, eller? :) försök och gissa er fram!




En skön fredag

Hallå där :)
Idag är det fredag! nämligen min favodag, vet dock inte varför, men det är väl i stort sätt bara för att man är ledig i två dar haha. Idag har jag inte gjort så mycket, har gjort en sak som jag inte tänker nämna här i bloggen, ska se först om mina polare i skolan märker något innan jag berättar ;). Nu blir ni nyfikna va? Just nu glor jag på Singing Bee, tror det är final i dag bland alla som kommit vidare, på tala om Singing Bee, gissa vilka jag såg bland publiken? Kissie&Claudia, man blev ju lite överaskad. Nu är det dags för idol!, Tiffany sprang precis ner för att kolla vem som åker ut ikväll, vi får hoppas att det inte blir Robin Bengtsson :)


kram

Torsdag

Kom precis hem från skolan, sista lektionen var matte där vår lärare Maija bjöd på frukt :)
men tyvär så ska det alltid finnas någon i klassen som ska förstöra allt, t.ex börja kasta ett äpple på någon eller ja, hur som helst bara fjanta sig! blir bara så himla arg, nu har vår matte lärare liksom varit snäll och köpt frukt åt oss, så börjar man och förstöra och visa att man är otacksam, väx upp killar! (ja det råka vara killar denna gång).
Fick också precis i mig lite spagetti som mamma lagat, mums! har alltid älskar spagetti, eller allt som har med pasta att göra. Förutom soppor då. Senare till kvällen så måste jag skriva om en film vi såg, tror den heter Blood Diamond, en jättebra film! man vill liksom gråta när man ser den, för det visar verkligen hur det är i vissa länder.
Dock så har jag en jäkla massa läxor och prov som kommer i de följande veckorna, tror inte jag kommer hinna med allt, helt otroligt.



kram!

Memento Mori


Tisdag

Hej där! :p

Kom hem för ett par timmar sedan, kollade nämligen på dans i skolan där ett par vänner till mig tränar en massa små tjejer, dom dansade lite street och en massa annat. Det såg väldigt jobbigt ut när dom träna, själv skulle jag dö efter drygt 5 minuter, men så är det när man inte rör på sig haha. På tala om det så ska jag ut och jogga imorgon med Amina och några andra tjejer från skolan, ska bli kul!. Synd bara att det är så mörk, man vill ju inte ramla i en vattenpöl eller kanske till och med trampa ner på en mjuk äcklig klump (syftar på hundbajs). Idag i skolan så blev det brandlarm, eller ja, larmet tjöt inte men lärarna skrek att vi skulle ut, så där stod vi alla och frös i regnet bara för att någon tönt hade smällt en raket i rasthallen, moget gjort.

Visste ni att jag var en punkare för ett par år sedan?

Folk som

Hallå där!
vaknade för 10 minuter sedan, snart måste jag in till toan och byta om sedan sminka mig. Idag blir det en lång skoldag, jag slutar vid halv fyra, efter det så ska jag och Carro träna i en timma, vi får se vart vi ska jogga.
Vet dock inte om jag nämt det förr i bloggen, men en sak ska ni ha klart för er, ni kan kränka mig och säga en massa saker som skulle kunna få någon annan att böla, men tyvär, tro inte att ni kan få mig att gråta eftersom att det visar bara vem det är som har dåligt självförtroende, och jaa, jag syftar på en tjej som klickade in här igår ;) synd att du inte var lika modig och skrev ditt namn, det var ju ändå en jävla glapp i käften på dig.

Nejnej! frukost var det! :)
nu ska jag mumsa i mig flingor

och så här gott ser det inte ut kan jag säga


kram


Söndag

Kom precis hem från Carro, vi skulle nämligen ut och träffa någon (kan tyvär inte nämna namnet på personen eftersom att jag vet att det finns folk från skolan som följer bloggen). Men tyvär det gjorde vi inte, eftersom att Carro alltid har för sig en massa annat. Hon liksom älskar att ändra planer och förstöra! haha nej nu ska jag inte sitta här och gnälla, för det är ju söndag eller hur? ;), och vad innebär det? Jo! det är ju farsdag idag! :D, har inte hunnit köpa något till pappa, men det kanske man kan göra under veckan. Just nu gör jag inget annat än att länka runt på pea, eftersom att syrran ska vinna! desutom så ska jag få besök snart. Min kusin Angel ska komma, jaa, man kan ju tänka sig vad vi ska göra då. Stoppa i oss massa onyttigt och snacka skit! mys


Fest

Hallå där :)

Idag har just suttit och kämpat för att syrran ska kunna vinna dessa idolbiljetter, just nu ligger hon tvåa och ettan leder henne ganska stort vilket innebär att det blir en massa gnäll har bland oss alla. Senare under kvällen så ska jag dra på fest med Syrran och Carro, jag hoppas att det ska bli kul. Fick låna Tiffanys blåa klänning efter att ha tjatat och skrikit att jag inte har något att ta på mig, så har den varit en heldel tjaffsande med mamma eftersom att hon hela tiden lägger sig i. Känns inte som om jag vill gå på nå fest idag, jag känner mig blek och äcklig, och det gör mig på så himla dåligt humör. Hoppas att ni förstår att om jag råkar dampa här i bloggen så är det inte pågrund av er hehe, ska också försöka få en bild på mig som jag kanske kanske kan lägga in innan vi sticker, men jag antar att ni får se bilder imorgon istället eftersom att jag alltid blir så stressad när jag ska iväg någonstans. Eller så sitter Tiffany vid datorn eftersom att hon måste hela tiden kika in sin statestik på tävlingen.

Vad ska ni göra idag då? :)

Saw

Hallåj!
Kom nyss hem från Heron. Jag och Carro tittade nämligen på Saw (som har premiär idag). Från början var vi lite osäkra om dom skulle fråga om legetimation men det gjorde dom inte på OSS iallafall :). Tyvär så var filmen ingen höjdare, men så blir det alltid, om en film ska fortsätta med en massa delar så blir den dålig tillslut, dock så var inte detta den sista filmen utan det kommer att komma en till Saw, förmodligen längre fram, men vi hade iallafall jättekul. Innan filmen började så gick jag och Carro runt, vi gick in i en massa affärer där vi stötte på en massa äckliga gubbar, det fanns två par som spanade in oss hela tiden och jag höll på att spy, usch. Har dom inget annat för sig än att ragga på oss minderåriga?



 

Magont&planer

Hallå mina små kära :D

Kom precis hem från Carro, vi skulle nämligen plugga matte men vi gjorde en massa annat *dåligt* istället, så kan det gå. Därför föredrar jag ibland att plugga hemma där ingen stör (erm jo, alla stör) men där räcker det nog med att jag skriker och sedan försvinner glappet i käften på familjemedlemarna ^^. Imorgon så ska jag och Carro åka till Heron för att glo på Saw!, älskar saw filmerna. Tycker att dom är extremt bra, först funderade vi över att kolla på Mirrors eller Saw, men eftersom att det är premiär imorgon så får det bli saw.

 
  klicka!

Snabbis om gårdagen

Igår så hann jag inte blogga, satt och pluggade lite sedan blev det desperate housewives, någon som såg den igår? tycker så himla synd om lynetts (stavar man namnet så?) son, han hamna i en sån där mellan äcklig situation.
Jaja efter Desperate så blev det nyheter, har varit en sån himla snack om USA valet och hos mig var det liksom * Obama, Obama, Obama!* och självklart så vann Barack Obama, vad tycker ni? och om ni fick rösta, vem skulle ni rösta på?



Juste!, min syster är med och tävlar om idolbiljetter, just nu ligger hon 2a och för att kunna vinna så måste hon komma etta! för att hjälpa henne så mycket ni bara klicka på denna bild här nere och vänta i 5 sekunder, det är det enda du behöver göra, så snälla!


Första dagen efter

Hallå där!

Idag var det första skoldagen efter höstlovet *suck*
synd att lovet gick så fort, hade velat koppla av lite till känns det nästan som. Jaa som ni vet så har jag tillbringat min tid med olika personer, flickan från Ryssland har åkt hem, hon åkte någonstans igår, det kändes lite sisådär eftersom att jag inte kommer träffa henne mer. Det kändes som om hon nästan vore ett engångs plagg, haha nej nu ska jag inte vara otrevlig. Idag har dagen gått väldigt fort, det var många lärare som fattades så vi fick ha en massa andra lärare, eller massa och massa, vi fick ha en! :p nämligen Olle. Men det var kul!
Nu har jag och Carla bestämt oss för att börja gymma :D, nu måste jag bara sätta fart eftersom att det kommer att bli lite svårt att jogga ute nu när det mörknar så snabbt, desutom så är det jätte halt! :p, höll nästan på att trilla ner från backen idag till skolan.
Ps: jag missade även simningen, kanske lika bra det eftersom att ändå inte tänkt vara med. Dom som jobbar vid badet har sagt nu i ungefär 50 gånger att vi ska livrädda, istället så plågar dom oss och låter oss få simma miljontals längder, jaja jag ska inte klaga eftersom att jag heller inte var med.


Lunch

Hallåj!

Har inte varit så himla aktiv de senaste dagarna, kanske bara för att jag är så trött och känner mig rastlös hela tiden.
Jaja!, snart är det en ny vecka och då kommer jag tillbaks med full fart, tro det eller ej. Idag har jag inte gjort så mycket, har vandrat runt i huset hela tiden tills jag fastnade framför datorn. Har det kommit en massa småbarn och plingat på dörren?^^, själv så har det kommit en del, kom ett par idag, jag var så trött så jag sket i att öppna.
Tiffany åkte in till stan med Carro och någon Maria?, eftersom att dom skulle besöka idol hotellet, Tiffany är ju största Robin Bengtsson fanet, röstade på honom igår i och med att han hängde lös, (säkert min röst som rädda honom) haha.

Nej lunch var det!
mamma har gjort i ordning lunch nu, tror nog det blir kött&ris med en massa annat.
Ni får ha det så trevligt :), lär blogga senare in mot kvällen då, ni får ha det så bra!

kram

Bli medlem på gratisbio.se och vinn en massa saker! :D
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=84992

RSS 2.0