Lördag

Sitter just nu framför datorn och letar efter ett par snygga fest klänningar som jag skulle kunna klicka hem :), men tyvärr så är det inte så himla lätt eftersom att man är lite osäker när det kommer till storlekar eftersom att i vissa fall så är det ej bytes rätt, man vill ju inte klicka hem något som knappt kommer upp till brösten, eller en förstor som bara skulle åka ner. Men är heller inte ute efter bara klänningar utan skor också, kom på att jag inte har skor till bröllopet som är om drygt 20 dagar, så jag måste verkligen hitta något så snart som möjligt, skulle gärna vilja ha ett par som är med 12cm klack, men priset på dem skorna ligger väl lite över tusenlappen, är det värt att lägga lite mer än tusen på ett par klackskor som man tar på sig när man vill lida? :p

Jättesöt klänning



Älskade skor från Topshop



Klipp håret

Hallå där!

Idag så bestämde jag mig verkligen för att klippa håret, har nog haft längst hår i hela skolan men tyvärr så är inte mitt hår lika långt som förut, utan nu är det lite mellan långt, men det spelar egentligen ingen roll... mitt hår växer jättesnabbt så snart så kommer det redan börja växa ut igen :D!
kommer dock en liten varning här!: Har du slitet hår så ska du klippa dig!, vänta inte tills dit hår blivit längre eftersom att du ändå kommer att få klippa bort det, man får även klippa bort mer om man låter håret växa när det är slitet ;(

Kommer väl antagligen att slänga in en bild imorgon på hur mitt hår såg ut före&efter!

jaa... vad mer? idag så har dagen varit lite sådär crazy, blev bråk i skolan och jag kunde inte hålla mig undan eftersom att jag hela tiden ville se allting och det slutade med att polisen kom. Som tur ville de mig inget.. kom även försent till SO:n där jag fick lite skäll av läraren ;( fick heller inte chansen att förklara mig men sånt händer ibland.. eller hur?;)

Gammal bild på mig och syrran, usch.. fjortis tider

Jäkla skit!

Nu har även Carro fallit för skorna jag tänkt köpa från H&M!, för mig spelar det självklart ingen roll om vi båda köper dem, jag tycker bara att det är kul :), men tyvärr så är skorna slut överallt! jag blir så jävla piss förbannad, jag borde fan ha tagit dem när jag väl var inne i stan, dem kostade ju ändå bara 400;- något jag tycker är billigt för en sån modell utav skor... jaja vad ska man göra? skorna kommer ändå inte tillbaks om jag sitter här och tjurar *grinig*
Får väl ta och leta efter ett par andra skor! KOSTA VAD DET KOSTA VILL DENNA GÅNG!

Sitter även och flinar lite eftersom att Carro är minst lika arg som jag, kan tänka mig hur hon sitter där hemma och spammar mig på msn med en massa saker ;)

Vi kom även på att en annan bloggerska hade köpt skorna, och det gjorde oss lite argare för att hon faktiskt har dem och inte vi!, haha men sånt är livet eller hur?
Ibland kan vi människor reagera lite starkt men det är inga problem med det, eller vad tycker ni?:D


Carro. säger:

asså vi dödar henne o sen tar vi skorna


Sådär arg är jag just nu!



Korv&mos

Hallå där :)

Kom hem från skolan för c:a 30 minuter sedan, höll nästan på att kissa på mig så jag var ju bara tvungen att springa till toan...Idag i skolan fick vi även potatismos med kokt korv som jag verkligen hatar! kände inte alls för att äta så jag tog lite mos och satte mig ner vid matbordet, äta bör man annars dör man! haha
Men som tur var så håller mamma på med kyckling wok (älskar wok) så snart ska jag äta *jätteglad* :D
Tänkte även lägga in bilder från i måndags när jag nämligen var sjuk!, istället för att stanna hemma hela dagen så drog pappa och mamma med mig till stan där jag köpte mig en fin klänning :)
Efter att ha gått runt överallt så gick vi in till Sandys för att äta, själv så beställde jag min special tonfisksallad som vr mumsig med ett glas iskall apelsinjos


PS: slänger även in bilder från förra veckan då jag och Carro var i stan!








Sådär ja! :)

befinner mig just nu

Haha, befinner mig just nu hemma hos Carro. Vi ska snart glo på filmen Mirror eftersom att vi inte sätt den än, jaa vi är lite efter när det väl kommer till nya filmer :). Innan jag satte mig här vid datorn så käkade vi fruktsallad som Carro gjorde i ordning när jag kom, den var jättegod om jag ska vara ärlig! Carro försökte spela nyttig men hon blandade vaniljglass och brända mandlar med fruktsalladen.

Idag så är det Chris Brown konserten, jag ville så gärna gå även om jag inte är ett stort fan av honom, men det skulle liksom bara vara kul, men nejnej, här sitter jag hemma hos Carro ;( haha nej nu ska jag sluta gnälla. Fick även reda på att min kusin Vivianne stuckit dit, jag får väl fråga henne om det var kul och vad hon tyckte om själva konserten.

Nu gnäller Carro på mig eftersom att hon ska lägga in ett par bilder i datorn som hon nyligen tog, tyvärr så är inte fotomodellen jag med ;(, så vi får ta det någon annan dag!


Hörs imorgon, med bättre uppdateringar!
men det lär komma senare undere dagen eftersom att jag ska ge mig iväg till stan.... nej Carros tur var det nu!

Onsdag

Hallå där.

Sitter just nu och käkar flingor, kände att jag var lite små hungrig eftersom att jag bara åt två vårrullar i skolan, gillar inte riktigt skolans kebab, jaja nu var det slut för mat snack iallafall :)!
Idag så slutade jag klockan 13.00 eftersom att idrotten var inställd, så jag stannade kvar i skolan med vissa tjejer och killar, vi pratade om rätt så mycket och om saker vi gått igenom, jag skrattade nog hela tiden. Rania berättade att en kille i hennes klass hade sagt till en lärare att hon skulle ta bort sina strutar (bröst)från hans öron, eftersom att hon aldrig använder BH så sticker bröstvårtorna ut haha.
Igår så kunde jag tyvär inte blogga, var hemma hos Carro ett tag och sedan kom jag hem för att glo på tv.





Ps: här har ni även en bild från Flottsbro! bilden tog jag när jag stod på den stora backen :)


Måndag

Hallå mina vänner!

Idag så har det nog varit den jobbigaste dagen i året. Allt gick fel och man fick en massa humör svängningar hela tiden, det blev dock en massa bråk i skolan men egentligen så borde jag inte ta upp det alls här i bloggen för att jag inte har något med det hela att göra. Ville också bara kolla till att ni inte missar idrottsgalan ikväll, för det ska inte jag =)!
Tänkte även ställa en fråga till er läsare, eftersom att vart jag än går så ser jag oss ungdomar dricka det hela tiden, mja.. nog inte så svårt att veta?


Hur mycket Coca-cola dricker du per dag?
för när jag frågar en massa människor så dricker dem minst 1-2 liter per dag något jag tycker är väldigt mycket, varför inte gå runt och suga på en massa socker bitar?, nu är man inte lika sugen längre, eller vad säger ni?


Ont i kroppen!

Hallå där =)

Igår så kom jag aldrig in här på blogg.se när jag väl hade tänkt skriva om gårdagen samt lägga in lite bilder. Det är väl typiskt att det ska börja krångla när man väl bestämt sig för att skriva om något roligt. Jaja.. jag får väl ta igen idag då haha.
Dagen började med att mamma körde ner mig till centrum nästan två timmar för tidigt eftersom att hon inte hade tid att göra det senare, och jag var så trött att jag inte ens orkade klä på mig kläder hemma. Så jag satt utanför H&M och väntade på några vänner som skulle komma lite tidigare, efter drygt en timma så träffade jag Sara och Samantha, jag följde med dem in till mat affären eftersom att dem skulle köpa mat till Flottsbro. Tyvär så glömde jag mina vantar hemma så jag fick låna ett par av Monika som var jättesöta att jag nästan dog av garv :D

Det gick dock inte så bra med snowboarden eftersom att jag ramla av liften när jag inte ens var halvvägs upp, pinsamt värre, för där stod det en massa killar och skratta medans jag ramla och gled ner för isen ;(. Efter ett tag så gick jag och Amina för att byta snowboard till skidor istället, gissa om jag åkte bra?;)
Det trodde jag faktiskt inte om mig, jag var nästan för bra!, från början så var jag tvungen att värma upp mig lite vid lilla backen för att hålla koll på läget, senare så drog både jag och Amina till den stora backen. Ni kommer nästan inte tro mig, när jag väl klev av liften på den stora backen så var jag så rädd att jag nästan höll på att gråta!, det var så jäkla högt och man kunde se globen, tullinge,storvreten och en massa andra ställen, så högt upp var jag!
Jag stod nog uppe vid backen i fem minuter tills jag vågade åka ner, det var en ung man där som frågade om jag var rädd och att det bara handlade om att våga osv, han berättade även om att han tog upp sin fru dit med hon blev helt förstörd så han tog ner henne igen, vid det ögonblicket bestämde jag mig för att åka ner och det gjorde jag...
Första gången jag åkte ner från den stora backen så ramlade jag två gånger, första gången så ramlade jag eftersom att hela backen nästan var full av is, så det gick inte att stanna när man väl ville, och andra gången jag ramla så körde jag in i staketet som fanns där. Det var iallafall jättekul, och jag kommer defenitivt att åka dit igen med kompisar! :)
Fick dock en massa blåmärken när jag åkte snowboard, började även blöda på båda benen... men det får man ta! :D

När vi kom tillbaks till Tumba så gick jag in till H&M för att köpa en mascara, men den mascaran jag ville ha fanns tyvär inte så jag köpte en annan+ Betty Boop tofflor jag hittade, dem är jättesköna och snygga desutom ;)


Tiffany som provar mina tofflor :), tog ingen bild på mascaran, men det är den här gula som dem visad på reklam för ett tag sen.






Onsdag

Halloj!

Kom precis hem från skolan. Brukar egentligen sluta 14.10 men jag ´valde att gå till Carros bild lektion så att jag kunde få lite sällskap på vägen hem (juste carro, annars skulle jag inte vänta! haha). Just nu så har vi en ny idrottslärare tills Rasvan kommer tillbaks, jag tycker att det är så synd om den nya (gabriel tror jag han hette), ingen lyssnar på honom och allt slutar bara med att alla går hem. Om vi hade haft Rasvan så hade nog ingen vågat fjanta runt... Jaja, han kommer väl tillbaks snart, om drygt en vecka =)!

Imorgon så ska vi iväg till Flottbro och åka skidor. Men jag valde att åka snowboard eftersom att jag alltid har åkt skidor (är ingen mästare precis), så jag ville prova på något nytt, även om jag hört att snowboard är jättesvårt och att lärarna inte kan lära oss ut. Sitter just nu och funderar på vad jag ska ha med mig för lunch, det finns dock en resturange där dem säljer mat, men det känns nästan som om mammas mat är godare, men vem vet, jag kanske ändrar mig imorgon trots allt :p. Iallafall, klockan 09.30 skulle vi mötas utanför pressbyrån i centrum, jag hade tänkt gå lite tidigare om jag ska köpa min mascara som jag tänkt på hela tiden samt en gullig vit stickad mössa jag provat förr men aldrig köpt, så den kanske också för åka med, med tanke på att vi är tvugna att bära hjälm hela dagen så kan man iallafall snygga till sig lite med en gullig mössa, eller vad sägs? :)


Tisdag

Kom precis hem från skolan, var vrål hungrig så jag sprang direkt till köket och åt spaggetti som mamma gjort åt mig =)
Idag i skolan så var väl allt som vanligt, bara att jag trippa omkring med mina klackar som jag verkligen hatar, kan nog inte vänta tills jag och pappa ska iväg till stan eller centrum. Prilla hade en jättebra mascara som jag fick prova på idag under slöjd-lektionen, den måste jag nog också köpa eftersom att min mascara som jag har här hemma inte är ett dugg bra. Beställde den eftersom att det stod "extra volym", mig lurar dem allt ;)

Men guud! höll nästan på att glömma :D
såg precis att klänningen jag skulle beställa igår kväll finns tydligen kvar nu, finns bara storlek S och M kvar, det var ju tur, eftersom att jag skulle beställa S. Nu måste jag bara vänta tills pappa kommer hem och han kommer inte nu kan jag säga, han jobbar nämligen till 20.00, undra om man ska ringa och fråga om hans kod till kortet?;) vad säger ni?


Bild på Carla som Bella fotograf tog idag (jag)



Klänningen!


Måndag

Hallå där! =)

Idag var det andra skoldagen efter jullovet och vi har redan börjat för fullt!
det känns nästan som att man inte hinner med, eller så är det nog eftersom att man fortfarande är lite seg efter lovet. Har redan fått ett par läxor som jag hållt på med i ett tag nu, roliga var dem inte måste jag få säga, men vem har sagt att läxor brukar vara roliga? ;-)


Idag gick mina skor sönder (ännu mer), dsv att hela skoklacken nästan är av, har även hört att jag går som en psykopat, men det får man leva med haha, inte mitt fel att jag går snett med fötterna, undra om man ska ta och skaffa sig ett par speciella inlägg. Är dock inte sugen på att lägga 700kr på det!

Hade tänkt beställa en klänning som jag hittade på nätet här om dagen, men såg nyss att den precis tagit slut, det är väl typiskt att den precis ska ta slut samma dag man väl bestämt sig för att beställa den?-.-, är så himla förbannad, får antigen ta och leta efter en annan klänning *suris*


Lite kort om 2008

Hade tänkt berätta lite kort om 2008!

Jaa som sagt, jag startade bloggen Bellmo någonstans i september efter att ha lämnat min andra blogg.
Hade ungefär 10-15 läsare varje dag tills statestiken kom högre upp, var uppe bland 30-40 läsare per dag :)
Hjälpte syrran att vinna final biljetter till globen (idol), då statestiken visade sig uppe i 180-200 per dag, men den sjönk väldigt snabbt när jag hade blogg paus fram till jul.

2008 har varit ett litet galet år, mitt hår blev längre och längre&slingrade ett par gånger, fick jättebra betyg. Var en hel del på bröllopar, eftersom att pappas släkt är sjukt stor.

Förra året i januari såg jag ut såhär



Fick min älskade mobil som jag använde hela tiden



Jag blev mer galen i bandet Tokio Hotel, tankade ner nästan alla deras låtar och köpte en TH tröja som jag gosat i hela vintern



Vi firade jul hemma i år, (väntar fortfarande på min laptop och tv)



Då var det inte långt kvar till nyår, (bild på Tiffany) som fryser ute 00.00.
Och en jättegod choklad tårta ;)


Vodka flaskan ville också fira tänkte vi :)






RSS 2.0