Vill ha...

Nej gud.. bilden från bröllopet var fruktansvärt dålig så jag bestämde mig för att radera den.
Men istället så kan jag bjuda på en "vill ha" bild som jag precis gjort.. vem skulle inte tacka nej till denna ursnygga vår outfit?

                   

Allt kommer från H&M

we want spring!

Bröllop

Hallå där! :)

Vaknade för tio minuter sedan, så jag tänkte väll passa på att blogga om gårdagens.. eller vi kan väl bara säga att jag ska blogga om allt som pågick för ungefär 7 timmar sen, eftersom att det var då vi åkte hem.
Jaja... iallafall, vi åkte hemifrån runt vid sex tiden.. till en kyrka som låg i södertälje, festen ägde i lokalen bredvid.
Festen var jättelyckad iallafall, roliga människor och god mat.. syftar på frukten och glassen man fick.. ni kommer väll ihåg när jag var på bröllop för ett par månader sen? den där chokladfontänen somman kunde doppa sina frukter i och alla choklad tårtor som fanns bredvid  mums!


Tyvärr så hade jag jätteont i magen, fick en alvedon utav mamma under kvällen men den tycktes inte verka alls.
Och klänningen! på tala om den så satt den INTE på plats under kvällen kan jag lova haha!, Den var förstor runt brösten så jag fick hela tiden dra upp den, och när jag ställde mig upp så fick jag vara försiktig att den inte skulla åka upp som den gjorde ett par gånger...

Kan lägga in en bild lite senare... dock misslyckad :D






Ni glömmer väl inte att bli medlem på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=84992
aslätt att få priser!:)

Sista dagen inna....

Hallå där :D

Kom precis hem från skolan. Avslutade sista dagen/lektionen innan lovet med ett SO prov som gick jädrans bra!
Undra om man får VG+ eller MVG.. nej nu ska jag inte tänka vidare på det, vet ni varför? ;) för imorgon ska jag på bröllop!
Hade tänkt hoppa in i duschen lite senare och platta håret imorgon, samt locka med min nya locktång från Babyliss, vet inte om jag kan kalla den för direkt locktång, plattlocktång?xD eftersom att man kan både göra om den till en platt tång och locktång.
Här om dagen så kände jag mig lite väl överdrivet blek... well kanske för att jag är det. Så kommer pappa hem och är ganska röd brun i ansiktet.

Jag: vad har du gjort?
Pappa: jo jag har varit och solat
Jag: va?.. asså i ett sånt där solarium?
Pappa: nej jag var i Grekland och solade i ca 20 minuter
Jag: haha!


Hur har ni haft det idag?:D


Angående muslimskämten

Angående muslimskämten Simon drog
Fick en kommentar utav en läsare idag (dock anonym)



(? Jag fattar inte vrf ni ska skämta om det d.v.s. MUSLIMER. Det är ingen sorts respekt att ni ska skämta om det och speciellt vår profet (må frid var över honom) du är väl en ordotox kristen va? och lite mer religösare än visssa svenskar. Då skulle du också liksom jag känna dig arg för vad folk skämtar om om jesus ellr något annat så tänk efter lite.)


Okej, eftersom att du valde att vara anonym så kunde jag inte skriva privat till dig. Men vi menade inget illa, tyvärr så får det oss att se ut som om vi inte har någon respekt alls för muslimer, men det har vi. I Sverige så får vi också tycka och säga vad vi vill, vi får liksom skämta om profeter. Men där kan det också bli lite fel, man kan liksom kränka en religion. Det spelar väl ingen roll vad jag är för något?, och lite religiösare än svenskar?, vad har svenskar med det här att göra? finns väl svenskar som är religiösare än invandrare eller hur? Jag blir heller inte jättearg när folk skämtar om jesus, eftersom att man får höra en massa skämt dagligen... Men en sak som jag tycker är fel är  att.... de flesta muslimer skämtar om jesus, då har vi lika rätt att skämta om Muhammed eller hur? eller är det bara ni som har rätt att klanka ner andras tro osv?

American History X

Idag efter skolan så sprang jag hem för att titta på American History x, det är nog den bästa filmen jag kollat på i hela mitt liv, den berörde så otroligt mycket att jag satt och tjura framför laptopen. Filmen är upp till 100% se värd! Så om ni sitter någondag hemma och har astråkigt eller har helt enkelt lust att kolla på nå film så är denna film ett bra exempel!

Kan dock sammanfatta filmen lite så att ni förstår vad den handlar om.
Det handlar om rasister. I en familj så bor det en son som blivit rasist efter sin pappas död, han är helt emot svarta. En sen kväll så försöker ett gäng svarta sno hans bil, han lyckades skrämma bort vissa med sköt ett par till döds framför sin lillebror... senare så åker han in i ett fängelse där det finns rasister och svarta, rasisterna har liksom ett eget gäng och de svarta håller sig för sig själva. Efter att ha hängt runt lite med rasisterna i fängelset så bestämmer han sig för att lämna själva ligan.. De andra rasisterna blir asförbannade och våldtar honom i duschen. Längre fram i filmen så blir hans lillebror som honom, han ser liksom upp till sin bror som är rasist... han går med i rasistligan och blir sedan skjuten till döds av en neger i skolan tack vare sin bror.



Filmen är dock ett par år gammal, så många av er har säkert sätt den :)

Måndag

Kom precis hem från skolan.. sitter just nu och gnagar på ett äpple som smakar piss.
Igår var jag så trött att jag inte hann uppdatera, dsv jag får ta igen idag :)
Sista skolveckan för mig innan lovet börjar, kan inte sluta längta!.. På torsdag har jag dock SO prov, orkar inte plugga till det usch.. får väl ta hem SO mappen imorgon. Efter lovet har jag en massa andra prov som skriker efter mig, Kemi,fysik,engelska och en massa andra, förstår inte hur jag ska hinna med allt! Måste dem alltid planera in provdatum när dem väl vet att vi har 100 andra prov på gång? Ibland undrar jag om dem gör så med flit... bara för att dem inte behöver skriva en massa prov längre så måste dem inte förstöra för oss!
*gnäll*

Nä.. nu tankar jag ner photoshop!


Godmorgon

Godmorgon mina älsklingar, allt bra med er?:)
Själv mår jag toppen!

Igår natt drömde jag att jag kissade på mig, sedan vaknade jag upp vid 01.00 och sprang till toan. Tur det att man inte kissade i sängen, det var inte ett tag sen liksom. Nej haha jag bara skoja :)
Idag är det alla hjärtansdag, vet inte riktigt om jag sett fram emot den här dagen eftersom att jag ändå kommer att fåm sitta ensam. Men inte nog med det så ska jag iväg på en middag med min familj lite senare mot kvällen, förhoppningsvis så ska det bli kul.

Vad ska ni göra idag då? är det bara jag som blir ensam ikväll eller är det någon mer?:)


Fredag den 13! BIO PREMIÄR!

Hallå där!

Som sagt.. idag är det fredag den 13, dsv otursdan!
Brukar alltid hända en massa saker just den här dagen för mig, men hittills har det inte hänt något speciellt, förutom att jag stod och gapa i klassrådet i skolan, så fick jag lite skäll av läraren efter det. Precis som en vanlig dag helt enkelt haha.


Idag har även Friday the 13th biopremiär!
Skulle jättegärna vilja se den idag, men vet inte om jag orkar eftersom att jag haft så ont i huvudet hela dagen. Jaa... tyvärr så har man ont överallt nu för tiden, jag skulle nog tro att jag gnäller mer än en 70årig tant som har en massa ryggproblem. Nej blä.. slut på all gnäll!

Någon som ska se filmen idag?:)


Torsdag

Usch fy, har haft så himla ont i magen hela dagen idag.. men mina kompisar slapp höra mitt gnäll iallafall!
Fick G på biologi provet, kan heller inte fatta det. Helt otroligt. Jag som verkligen kämpade så jävla mycket -.-, jag nöjer mig inte med ett G, så har det alltid varit och det kommer nog alltid att vara så.. Men eftersom att vi kommer ha två prov till innan vi får våra betyg i juni så ska jag banne mig sätta dit ett vg!


I matten så klarade jag av två delar utav tre, eftersom att jag hade en massa slarvfel på det tredje något jag blev sur över... förstår heller inte varför jag inte kollar igenom proven innan jag lämnar in dem... brukar ni kolla igenom en snabbis?


Ps: vad tycker ni om luggen?, själv tycker jag att man ska skaffa den under hösten med mörka färger!:)


About gårdagen!

Åt precis koskos med kyckling, mums vad gott. Maten var ingen höjdare i skolan heller, jag förstår mig inte på våran rektor när vi väl klagar på maten... inser hon inte att maten är äcklig?! vad äter människan till lunch hemma?-.-
Misslyckades totalt idag under andra delen utav primprovet... det handlade om problemlösning... själv så fattade jag inget, hälften utav det som stod på provet hade jag aldrig jobbat med förut och det gjorde mig även ännu mer förbannad!


Just nu sitter jag bara och svarar på mina urgulliga kommentarer jag får utav er läsare!
Ni är guldvärda :)



Primprov

Hallå där :D

Igår så fick vi äntligen en ny laptop, sitter just nu med den och trixar lite haha. Igår under bild lektionen så lekte jag och ebla med knivar "lekte", det slutade med att hn skar mig på ring fingret och jag bara skrek, trodde att jag skulle börja gråta men det gjorde jag inte :p. Vår bild lärare Mauri sa till ebla att han skulle anmäla henne och jag kunde inte sluta skratta haha!, efter det gick vi upp till skolsyster för att kolla upp om jag verkligen behövde sy eftersom att kniven fastnade i själva benet, Skolsystern var tyvärr inte där, förstår heller inte varför eftersm att det kan hända en massa sakr när som helst som tex igår. Jaja... nu har jag iaf lindrat runt kirurgtejp på, så att såret limmar ihop sig, vi får hoppas att det hjälper,


Efter skolan satt jag hemma en stund, men då kom jag på igen att jag fortfarande inte har skor till min klänning så vi åkte till affären. Hittade dock inga skor men jag köpte mig ett par vita kopior av converse skor, kostade dock bara runt 100;- lappen, något jag tycker är billigt, varför betala 600kr för ett par likadana bara för att det står converse. Köpte även ett pannband gjord utav svarta pärlor som jag tänkt ha i skolan någon dag, kan lägga in en bild på sakerna sen.
Tiffany köpte även en klänning till bröllopet.. tyckte dock inte om den så mycket

Härär iaf tiffis klänning




ps: idag hade jag även biologi prov och primprov... gick rätt bra på biologin men på matten gick det åt helskotta :/

Skoldags

På väg till skolan nu, hörs senare! :)

Söndag

Sitter just nu framför datorn och bloggar, känner att jag börjar bli lite småhungrig snart, så det är nog lika bra att mamma börjar med maten. Igår så kom Tiffany hem med en läskig sak!, nämligen en räv scarf (äkta), tyvärr så blev inte jag rätt glad eftersom att jag tycker synd om djuren som får lida bara för att vi ska se bra ut, är jag den enda som tycker så?

Hon kom även hem med ett par ljusa jeans som hon hade tänkt göra om till "slita jeans", kostade dock bara 200:- inte farligt alls, därför tycker jag att hon kan riva upp dem lite här och där. Det är väl inte så att man går och köper jeans för 1000;- och sedan börja klippa och ha sig`? haha

Usch... ser ni att tassarna och allt är kvar?:/




Lördag

Tiffany och pappa lämnade huset väldigt tidigt idag. De skulle nämligen in till stan eftersom att Tiff behöver en klänning till det kommande bröllopet. Förstår mig inte på henne eller pappa, hon har ju 10 nya klänningar som hon inte har tagit på sig än.. Jaja, det är väl upp till henne. Igår fick mamma också reda på att jag inte har skor till min klänning, gissa om hon blev stressad? ;) men vi får se vad hon hittar på (hoppas på att hon åker ner med mig till centrum) haha.

Just nu känner jag mig väldigt blek och ful, kanske har något med vädret att göra? haha, nej usch.. har alltid varit en blekfis eftersom att jag inte kan bli brun på sommaren, blir bara röd eller så får jag massor med fräknar något jag inte vill ha!, säger absolut inte att det är fult med fräknar, men själv så passar jag inte i det (tycker jag).

Snart ska jag dammsuga hela övervåningen, dsv där jag är just nu.. Mamma tänker inte sluta klaga på att jag ska städa, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra det istället!

Underbara skor från Asos!



 Kostar £89.00, dvs ungefär 947;-

Fredag

Hallo!

Som de flesta vet så är det fredag idag, skolan gick sjukt snabbt. Tyvärr så fick vi en hel del skäll av läararna idag.. vi fick även ha två lärare under mentorstiden eftersom att vi inte "klarar" oss helt själva, för mig är det liksom (jo det gör vi..), men för dem verkar det inte vara så. Färgade även håret idag, köpte två askblonda färger men mitt hår blev brunrött -.-, så jag tänkte slänga in ett par blonda slingor så skulle mitt hår blir brunguldt.. man vill väl inte gå runt som pippi långstrump eller vad hon nu heter haha!

Det verkar inte som om snön kommer sluta alls, utan det snöar hela tiden.. först så tittar man ut genom fönstet, så snöar det väldigt lite, sedan tittar du ut igen så snöar det som bara den! VI VILL INTE HA SNÖ!, varför kunde inte vi få snö när vi väl ville ha?, det ska alltid snöa när man vill det som minst. usch blä

Tänkte även passa på att visa vad för slags pannband jag ska köpa

Kommer från Urbanoutfitters!




Får man väll...

Haha, som ni märkte på mitt förra inlägg så skrev jag "torsdag" som rubrik. Ja tänk för att jag inte hänger med veckodagarna.. men så kan det gå ibland, då får jag ta och skriva onsdag hära! :D. Idag så var det faktiskt jättekul i skolan (låter som en liten nörd, hur kan det vara kul i skolan), jo men det kan det faktiskt, om man snackar på lektionerna hela tiden så blir skolan rolig.. men man lär sig dock inte så mycket.

Under spanskan så pratade jag hela tiden med Ebla och Lamia, vi satt och garva åt den här reklamen när han säger, swedish colours och sedan så får kinesen en ost hyvel, då är det liksom såhär, vem fan vill ha en ost hyvel? haha. Sedan så fick vi skäll av spanska läraren Johanna, hon började att prata om våran så kallad "bakgrund", ibland är det helt enkelt svårt att vara invandrare.. haha nejdå inte alls, tar dock inte åt mig när folk säger saker, men hon skämtade bara av sig lite :)

Jaa, vad gör jag just nu?
Åt lite mat som var kvar ifrån gårdagens, kyckling wok... jag vet! vi är helt galna i wok i min familj.
Är också mätt som en ko om jag glömde nämna det, halvligger på data stolen just nu eftersom att jag knappt kan sitta upp ;) så kan det gå ibland.
Kan inte förstå att folk kan spela så bra på piano, varför är jag så dålig på de? inte rättvist..
Här har vi iallafall en som spelar Tokio hotel- Trough the monsoon på piano. Skulle verkligen kunna dö för det här!






Torsdag

Kom precis hem från skolan, fick även göra ett matteprov idag (själv) eftersom att jag ligger före alla andra i min klass, tro det eller ej haha. Men förhoppningsvis så gick allt bra, dock så var de två sista uppgifterna lite kluriga men ändå lätta. En sak har jag alltid undrat över.. när man väl ska ha prov så blir man helt tom i huvudet, man kan sitta och grubbla på 5+6 i flera minuter. Men om det inte hade varit prov så hade man vetat på en gång att svaret är 11, eller hur?:)

Idag blev även Borak arg på mig eftersom att jag inte trodde på att hans peter niklas var 19cm. Herregud, hur kan man bli arg över en sådan sak? förstår mig inte riktigt på killar, det är väl en självklarhet att jag inte tror att den är 19cm, och vad har storlek för betydelse? det är ju inte så att det blir skönare bara för att det är längre.. jaja vill han vara arg så får han, mig stör det inte -.-

Lärarna har även börjat med en ny grej nu i hela skolan, dem verkar vara jätte trötta på att folk kliver in sent i klassrummet hela tiden. Händer rätt så ofta faktiskt, och förra veckan så kom jag sent till SO:n på grund av bråket, men nu har lärarna bestämt att om man kommer två minuter sent så får man inte komma in, dem stänger liksom dörren och så får man vänta där ute, kommer man 10 minuter för sent så får man ogiltig frånvaro och så får man icke komma in. Själv tycker jag att det är piss, för jag tycks inte bli störd när andra kliver in i klassrummet osv.



Hilf mir fliegen


Tisdag

Hittade precis min USB kabel efter att ha letat i ett tag.. det var på tiden att man bytte låtar, man vill ju inte skämma ut sig med oldies haha ;). Idag i skolan så fick vi fiskpinnar, det stank apa i hela skolan.. Ebla skrek runt att det lukta fitta och jag var helt liksom whaat? okej om killarna skriker att det luktar fitta, men jag skulle nog skrika att det luktar kuk, eller vad tycker ni?;). Tycker synd om Carla som var hungrig.. tyvärr så var fiskpinnarna slut så hon fick bara äta potatis.. ja dem var helt slut!
berättade det för min pappa nyss och han tyckte att det var jättekonstigt att maten var slut i skolan. Men det händer rätt ofta.
Sitter just nu och äter spagetti som jag lagat, vi säger väl att det var jag som gjorde den eftersom att jag rörde om maten lite då och då, sitter även och dunkar lite Tokio hotel låtar, kan inte fatta att dem är så himla bra.. jag längtar tills dem kommer till Sverige! skulle nog få hjärtattack och svimma -.-

Vi skrev även nationella prov idag (matte), det var som ett test för att se vår kunskap. Det gick jävligt dåligt för mig måste jag säga, hade rätt på den första frågan och fel på resten, dsv 30 andra frågor! Kan inte sluta skratta åt min mattelärare Maija, hon var verkligen besviken och sa att vi aldrig lyssnar på henne när hon väl försöker förklara, men så är det inte alls. Det är väl inte mitt fel att jag är trögfattad haha.

Carro fick leka fotograf denna gång



Visst ser jag otroligt kort och liten ut?
sådär liten är tyvärr inte jag haha!

Måndag

Idag under fysik lektionen så skulle vi labba, men tyvärr så förstörde killarna allt, end of story haha.
Hade jätteont i magen hela dagen idag, förstår inte varför heller, måste vara den äckliga maten vi fick idag :p
Biff med mos eller potatis klyftor, men tyvärr så var både potatismosen och klyftpotatisen slut så jag åt bara tre biffar... jaa bara tre!
Juste, idag i vår skola så kom det ett par elever från tumba gymnasium som berättade lite kort om fordonsprogrammet och sedan fick man svara på ett par kryssa i frågor. Det var någonstans det stod om man tror att tjejer inte vågar ansöka till fordonsprogram, själv tror jag inte att tjejer inte vågar, utan det handlar nog mest om att tjejer helt enkelt inte är intresserade utav sånna saker, jag tycker att det är för killar.. men kom ihåg! det är ju dock bara vad jag tycker ;)

Två utav dem sköna eleverna var nog Alexandra (tror jag hon hette) och Simon!
Var ju bara tvungen att ta en bild på dem, visst är dem söta haha?

(dålig kvalite, jag vet)




Bilder var tagen när Simon var jäkla hungrig, blev en hel del skämt om muslimer under den stunden..
Han började prata om Ramadan mitt i allt, (Mohammed tyckte väl att han var tjock) hahaha, där satt jag och flina..

OBS: nej, vi är inte rasister!



Såhär kan det se ut ibland under vissa lektioner..

for some people the sun never goes down

 Good things happen when you go for it!
                                                                                                                      

Give me your sexyness baby

Feel life





Dagens shopping

Nu har jag äntligen köpt vinter skor, jaa... vintern är tyvärr också slut men det spelar ingen roll egentligen eftersom att det kan börja snöa mitt i juli, sveriges väder är ju alltid på topp, eller vad säger ni haha?. Det fick bli ett par "UGG" kopior, eller vet dock inte om man kan kalla dem för kopior eftersom att allt är äckta bara att det inte står UGG där bak. Blev ett par svarta strl 38, skulle dock vilja ha ett par 37or och i färgen chestnut, men tyvär så var den färgen&storleken slut, man får väl ta det som finns :).
Köpte ett par älsklingsskor som verkligen är uber sköna!, dessutom så är dem höga pinglar! ;)



BOOORN TO BE CHEEAAP! *BLINKBLINK*


Älsklingar som bara gick på 229;-



Kram på er! :)

RSS 2.0