Lite dåligt med...

Har varit ganska dålig med att uppdatera, får väl ändra på det eller vad tycker ni?:)
Igår så var jag nere i centrum med Carro, vi bestämde oss för att inte gå hem förän vi köpt något. För min del blev det en massa små saker och en stickad tunika som jag tänkt visa upp lite senare. Idag ska jag bara koppla av efter att ha städat rummet lite, mamma tjatar varje dag om det och tänker inte ge upp. Har dock ingen klänning till nyår, det är helt sjukt, letade runt i ganska många affärer igår och hitta ingenting ;(. Då får jag väl ta och leta upp något i garderoben som jag inte använt.

Jag lovade att visa upp vad Tiffany kom hem med när hon var i stan och shoppa.
Tyvär så kom hon bara hem med en sak, gissa om jag blev sur?!Visar mina saker som jag köpte igår senare :D

kram!

Lördag

Hallå där :)
Sitter just nu och lyssnar på Dj Tiesto- in the dark, som är något så otroligt bra! jag dör bara när jag hör den. Dvs att jag dött ganska många gånger idag. Tiffany stack väldigt tidigt med Carro in till stan, själv så orkade jag inte vakna klockan 9-10.00, det är liksom nej för mig, så jag för väl antagligen vänta och se vad hon har köpt med sig hem som jag kan visa upp här på bloggen :D. Längtar tills mamma ska ner till centrum så följer jag väl med henne, för då är det hon som betalar så slipper jag slösa utav mina pengar haha :D jag är så elak ibland.
Jag valde också att inte slänga in någon bild på mig, eftersom att jag är helt ofixad och jag skulel nog skrämma alla :D

Dagens tips!
Har du tråkigt, och ingen lust att gå ut eller göra något annat`?
Då är Bubble ett spel för dig!, sitter just nu och spelar den för 15de gången

http://highscore.spelo.se/bubble-shooter.html

Årets nyhet

Jaa, vad mer behöver jag säga?
Är inte alls lika kul att handla med pappa längre, kom inte hem med något ;(.
Var dock en jädrans massa människor i butikerna, först tänkte vi dra till el-giganten för att kolla på en tv till mig och tiffany, men så var det ungefär 150 personer som köade där ute samt en massa människor där inne, det stod även poliser där för att se till att ingen gick in tills man kunde andas där inne, så vi drog till skärholmen istället. Var en massa människor överallt, vi kunde knappt parkera bilen tills några åkte ut.

Gina Tricot är det ingen snack om saken, var fullt av människor överallt, man fick nästan stå utanför butiken för att komma fram till kassan, ingen ville flytta på sig (kanske lite svårt att göra det när det är minst 1000 pers) och det kom bara in fler och fler hela tiden. Pappa började mumla om allt, eftersom att han inte tycker att det finns något speciellt i affären, men det får väl han tycka, för visst älskar VI gina?;). Det låter så underbart haha, VI! :D


Godmorgon

Käkade precis flingor till frukost, mums ;)!
Sitter just nu framför datorn och försöker blogga&sminka mig samtidigt, ska nämligen åka iväg med pappa till affären och ni vet väl vad det innebär? nää tänkte väl det!
Slänger väl in bilder när jag kommer hem senare då, om jag nå väl köpt något (skulle vara ett mirakel om jag inte) haha, nej sminka var det nu!


see yaa

Nu är bloggpausen....

Hallå mina vänner =)!

Jag hoppas ni har haft det minst lika trevligt som jag har. Tänker inte gå igenom alla mina veckor med er nu utan det kan vi ta en annan dag, igår så var det julafton, själv så skippade jag Kalle Anka för första gången (brukar alltid käka pepparkakor och glo på den) men i år satt jag faktiskt framför datorn istället. Jag och syrran fick två perfymer av mamma och pappa samt pengar, vi ska även få en bärbar dator och en plattskärmad TV som förhoppningsvis kommer hem till oss snart! :D
Blev ganska mycket plockmat igår eftersom att vi kom på att det var godare och om man blev hungrig senare mot kvällen så behövde man bara gå och plocka, Julskinkan fanns självklart med på bordet, men det känns som om jag börjat tappa lusten för den, synd tycker jag, eftersom att jag tycker det är något man ska äta när det är jul. Men OSTBORD! det hade vi :D, gissa om jag satt där och mumsa i mig en massa goda ostbitar med kex&annat.

såhär såg vår julgran ut i årVisst är vår ursnygga tomte så ball?;)
man kan nästan tro att den är verklig när man ser den!

bloggpaus

Bloggpaus fram till jul!


puss på er så länge :)

Onsdag

Kom precis hem från gymmet, klarade mig på löpbandet i c:a 7 minuter och 10 minuter på cykeln. Min kondis är väl inte precis bäst eller vad säger ni haha?
Inte nog med att jag kom hem nyss så lyckades jag få i mig lite pasta och ett äpple. Ja och ett äpple! så att jag slipper äta senare eftersom att jag inte äter efter klockan sex, det är väl då man brukar bli lite småsugen efter gottis ellerhur?=)
Imorgon så har alla i matte gruppen omprov förutom jag :D JAAAAAAAG!
Första gången på länge jag lyckas klara mig så bra. Fick även veta mitt resultat från hemkunskapsprovet och Kemin! Fick G på hemkunskap och G+ på kemin eftersom att jag slarvade på vissa VG frågor, ajja bajja!

ska försöka lugna ner mig lite, bloggar senare eller imorgon!

ni är änglar, puss!


Första måndagen i....

Idag är det första måndagen i december =)
Kemi provet gick jättebra idag, bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Gjorde alla frågor förutom en som jag var osäker på, men efter provet så sa min kemi lärare svaret och jag blev så himla arg för att jag kunde det hehe. Men jag är ganska säker på att jag kommer få VG till julbetygen i kemi. Imorgon så har jag hemkunskapsprov, skit tråkigt jag vet...
Måste lära mig allt inom Näringsämnen samt annat, denna gång så fastnar inget i huvudet, jag antar att jag inte lär bli godkänd imorgon :l, och jag börjar ju första lektionen med prov, måste käka en jävla frukost då haha.
Nej just nu gör jag inget speciellt, orkar inte plugga så jag tänkte göra det lite senare =)

vad har ni gjort idag då?kramis!

RSS 2.0