Kvällsinlägg

Hallå där!

Idag har jag inte alls gjort något speciellt, har bara legat och latat mig hela dagen. Tiffany stack för en stund sen till Carro, jag orkade såklart inte följa med, annars skulle jag nog inte ha bloggat. Kändes som om bloggen vore viktigare denna gång, som den självklart e!. Nu är det så att jag inte håller koll på datumen och sådant,
NÄR ÄR DET HALLOWEEN? är det imorgon eller på lördag? jag borde nog skämmas, sånt borde man hålla koll på, om man nu väl älskar halloween,eller vad tycker ni haha?
Är det någon som ska ut och busa? :)



Höstlov

Man kan nästan säga att mitt lov började idag, igår hade jag skola (man kunde gå i skolan i två dagar "extra hjälp"),
där pluggade jag matte med Monika och Carla, det var ganska många som anmälde sig till det, man blev ju lite förvånad, men självklart så är det bara bra. Vi jobbade bara med matte från kl 09.00-13.00, jag lärde mig ganska mycket men samtidigt inte! Jag har märkt en sak med mig, jag ger upp så himla snabbt, jag klarar inte av att öva in något i huvudet, det måste bara liksom sitta på en gång!. Efter drygt ett par timmar blev jag grinig och börja skrika och ha mig eftersom att jag inte förstod (ville inte förstå?) men sedan la det ner sig. Idag så skulle det vara andra dagen utav "extra dagarna" men jag orkade inte gå till skolan, mådde illa under natten och det kändes som om jag skulle kräkas, skulle kunna tänka mig hur det skulle se ut att kräka i matsalen, mums.  Inte nog med det så väckte pappa mig vid 7 tiden eftersom att han trodde att jag skulle till skolan, och då blev jag lite små grinig och skrek NEJ!!!

Höll nästan på att glömma ^^
Vet inte om jag nämt det tidigare på bloggen men Carro blev nominerad till utbytesstudent! :D
Nu har det alltså kommit en flicka hit hem till Carro, hon är i samma ålder förstås och kommer från Ryssland.
Igår så var jag och Tiffany hemma hos Carro, det var jättekul! vi hälsade på henne och började prata (självklart så var man tvungen att prata på engelska när man väl känner sig som sämst) Jaa man kan ju tänka sig hur min engelska är när jag inte känner för att ens prata på svenska, men det gick!. Under kvällen så satt vi och glodde på nå film som jag sätt minst 50 gånger, man kunde ju inte klaga, vi åt en massa godis och drack cola, eller vi och vi, JAG åt och drack, själv hade dom andra redan käkat mat. Vi hämtade en massa saker att äta men denna flicka ville inte äta elelr dricka något, Carro hämtade en massa burkar med Cola-light men hon ville tydligen inte dricka, sedan hämtade Carro en skål med godis och flickan ville inte äta -.-. Det förvånar mig inte att hon är så smal som hon tyvär är. Jag tycker att hon är jättesmal och hon är 1,70cm om inte mer (jaa jag var tvungen att fråga om längden). Jag kände mig som ett fläskberg brevid henne med jaja så var de med det!  Och jag sa ju självklart att hon såg äldre ut än vad hon var, Tiffany och Carro tittade på mig som om jag vore trög eller något liknande, vadå är det elakt att säga till någon att personen ser äldre ut än vad han/hon är?, jag sa ju även att hon såg äldre ut än vad hon var, fast på ett bra sätt! Det var som en liten komplimang. eller vad tycker ni?





Tävling

Nu är det tävling hos http://dresslikeaprincess.blogg.se det ända du behöver göra för att vara med och tävla är att besöka bloggen och kommentera! :) + din e-postadress!


Tailsweep Page CounterTailsweep Page CounterTailsweep Page Counter

Garderobsstädning

hallå där mina söta!

Idag städade jag min garderob, taadaa!. Nu när jag gjort det fattar jag inte varför jag inte gör det oftare. Hittade en massa grejer som jag glömt bort, och även saker som jag tappat bort, min svarta favorit kofta som jag beskyllt alla i hela huset (pappa slapp) för att ha tagit t.ex. den låg längst ner i garderoben, där får man för att man rör den för sällan. Nää nu ska jag ta och äta en banan och sedan duscha :)

Såhär snygg är tyvär inte min garderob ;(



kram


Planer för

Har redan planerat inför kommande dag,
ser inte så värst trevligt ut

Städa rummet
ut och jogga
lunch
hinna med Tiffany till centrum?
ut och jogga


jaa, vad ska ni göra imorgon?




Shopping

Jaa som ni vet så var jag på djurdårn matchen igår på (stockholm stadion), måste bara säga att det var JÄTTE KUL!
vi var där två timmar innan matchen skulle börja, men för oss spelade det ingen roll, för när det väl var 10 minuter kvar så stormade en massa människor in. Vi var runt 8000 personer där, man kan nästan säga att alla var djurgårdare, när man kollade mot läktarn där Kalmar fansen stod så var det ungefär 50 stycken. Var ett jävla liv bland småbarnen som var där med sina föräldrar, dom började skrika och sjunga en massa saker, jag kunde inte sluta skratta åt en liten pojke som börja sjunge om kaffelatte, alla blev liksom tysta och kollade på honom ^^. Djurgården förlorade, det blev nämligen 1-0, men det var kul ändå, kalmar var ju tvugna att vinna denna match, så det spelade ingen roll om djurgårn vann eller förlora matchen, dom spelade bara för äran denna gång.




Jaja, över till dagens!
Idag var jag i skärholmen med pappa och Tiffany, det var en jävla massa folk överallt så det blev lite sisådär varmt.
Fanns inte så fina kläder i butikerna, samma gamla vanliga skrot? >.<. Men jag lyckades få med mig en lång stickad kofta från Lindex och ett par joggingskor från Stadium. Ni kanske inte har hört, men jag ska nämligen börja jogga, ja jag undrar också hur det ska gå till. Men det kommer nog ordna sig, 10 minuter varje dag, det kanske är en bra början på en latmask som mig?


Det var ju en självklarhet att skorna skulle vara rosa ;)


kram


Köpa?

kikade lite hos Lindex för en stund sen. Det finns så himla mycket man skulle vilja köpa, om jag vann en miljon så tror jag pengarna skulle ta slut på kläder, jaa visst är det hemskt. Istället för att skänka pengar till fattiga barn så tänker man på kläder.

 

mjaa, varför inte?;)
ska nog shoppa på söndag, (pappa får förstås komma med, ni vet väl vad det innebär :)"


Hallåj

Hallå där :)

Kom precis hem, efter att ha diskuterat en hel del om imorn då jag och Carro nämligen ska på djurgårds matchen, djurgården möter alltså Kalmar imorgon. Självklart så kommer djurgården vinna (hoppas vi). Men det ska bli kul iallafall, hade 5 biljetter, gav bort två stycken till en kompis kan man säga, jag får se om Tiffany hänger med, hon är lite sådär grinig och orkar inte med en massa saker. Så om hon inte kommer så får jag se vad jag ska göra av med hennes biljett, vad tycker ni? :)



Pluggpluggplugg

Nu har jag äntligen blivit klar med fysik skiten!
Jag hatar hatar hatar fysik!, kom på det under tiden jag pluggade. Jag förstår inte varför det ska vara så himla svårt, eller det kanske inte är så himla svårt som man tror att det är, jag kanske helt enkelt bara har fel ställning när det kommer till fysik, eller? Jaja, nu är jag äntligen klar, Minst VG ska det vara! haha nej usch. Jag lär väl hamna någonstans vid G, hoppade dock över en fråga som jag inte förtstod, och den var verkligen klurig. Lär göra den frågan imorgon innan fysiken, måste leta upp någon smartis som kan tänka sig hjälpa mig.

Nej nu ska jag träna!

kram på er :)


Hemma

Hallå där =).

Kom nyss hem från skolan, sista lektionen var matte. Där fick vi se våra resultat från omprovet (jag var tvungen att göra omprov pågrund av resten i klassen som inte klara). Dock blev jag godkänd, men min lärare sätter fortfarande höga krav på mig, lite väl jobbigt men så är det. Man kan inte bara jobba på lektionerna och få G, något jag trodde man kunde, det gäller liksom att visa vad det går för under prov. Nästan då jag alltid misslyckas, blir alltid så himla nervös när vi har prov, det är nog mest för att jag är rädd för att misslyckas. Fick även tillbaks mitt SO prov, där jag fick VG+! är så himla glad, kan nog inte vara gladare just nu. Ska nog fortsätta så som jag håller på just nu, då lär jag nå MVG förhoppningsvis.

Jaa, vad mer?, just nu håller jag på med min fysik läxa som ska lämnas in imorgon, dock tycker jag att den är svår, det är 14 frågor, som är ganska svåra. På vissa är man tvungen att skriva en massa saker och på andra räcker det med ett litet svar :).


Miss little B!


Baddräkt?

Köpte en baddräkt under sommaren, dock använde jag den aldrig eftersom att det inte fanns ett speciellt tillfälle att utnyttja den till. Har aldrig varit en sån här "baddräkt lover", har alltid hatat att ha på mig baddräkt, men det kan vara riktigt snyggt ibland! Själv dog jag för denna modell, som jag fick med mig hem :)



Killar

Förlåt,men jag vill inte verka elak eller något annat, men för mig spelar det ingen roll om hur snygg en kille är. Jag brukar oftast  kolla på killars skor!, för om dom är fula så blir det en diss på en gång.  En gång så såg jag (världens) finaste kille inne i stan, jag kollade liksom uppifrån tills jag kom ner till skorna, herregud säger jag bara! han hade sånna här fula idrottsskor! och inte nog med det, dom var ju även helt trasiga.
Vad tycker ni?, ska snygga killar gå runt med fula, trasiga skor? :l


Novell

Hallå där :)

Idag i skolan skrev vi våra noveller, temat var "spränga gränser". Själv skrev jag om anorexia, tycker att min novell var jädrans braa! fick även höra av ett par vänner att den var jättebra :), så jag hoppas verkligen jag får nå pris i år som jag fick förra året, då jag nämligen kom 3a, men i år hoppas jag på första eller andra plats. Kommer självklart bli glad om jag även kommer trea. Nu är det bara att vänta till den 10 december, då vi ska få reda på vilka som vunnit.
Lovade att lägga in en bild på min klänning, så här är klänningen jag hade i lördags



vad tycks? :)

Kram

Oi!

Oi på er :)

kom precis hem från skolan, det har varit en rolig dag. Allt gick liksom snabbt, hade matte prov idag, visste inte om det (eller jag visste, men trodde att det skulle vara imorn). Förhoppningsvis gick det bra, fick bara ett par frågor om decimaler, något jag haft svårt med under matten. Har även anmält mig till en liten grupp som ska vara i skolan i två dagar under lovet, där kan man få hjälp med exakt vad man vill, så jag valde matte. Just nu gör jag ingenting, skrattar lite när jag tänker på min vänn Sara, det finns en vaktmästare i vår skola som heter "Fabian", han är kär i Sara, han är typ 20 år?, jaja iallafall. När vi satt utanför skolsysters rum så såg vi att Fabian gick förbi, då ropade Hoayda på honom, då kom han liksom till oss och blängde på Sara hela tiden, och Hoayda sa typ: men Sara, ska du inte hälsa på din vänn Fabian?, eller är du lite blyg?. Och så satt vi där i cirka 30 minuter, det var ingen som sa något, det jag inte fattar är att han bara stod där och kolla på henne, jag tyckte att det var jättesynd men jag kunde inte sluta flina. Jag satt där och gapskratta medans Hoayda gjorde samma sak. Efter yttligare 30 minuter så gick han, vi kunde inte sluta skratta. Det är nog mest synd om honom, han är lite efterbliven. Efter det så stod jag Sara och Samantha ute i regnet, jag stod med dom utanför skolan för att dom skulle ta en cigg. Efter det så gick Samantha hem och jag och Sara med. På vägen hem så såg vi världens fetaste mask!, det var så jäkla vidrigt. Så sa jag till Sara, SAAARAAA! KOM HIT! så trippar hon fram till mig och kollar ner, ÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla mask skrek hon, sedan tittade hon ner på den och spotta på den. Jag tror nog jag har världens konstigaste kompisar (men roliga är dom).


Hittade en gammal bild på mig :)


Klicka för att stänga bilden

kram

Bli medlem!

http://www.gratistvspel.se/Register.asp?r=768

Hemma

Hallå där underbara läsare! :)

Kom precis hem från skolan, har varit en lång dag, allt gick liksom segt. Men jag överlevde. Just nu gör jag inget speciellt, tog precis nå frukt och satte mig här vid datorn *mysigt*. Vi pratade om nationella prov i 9an, nu ska vi även ha nationella prov i alla NO ämnen, herregud säger jag bara! räcker det inte med dom vi har? jag ser ingen fin framtid för mig iallafall. Och den stora anledningen till att vi ska ha nationella prov i NO ämnena är för att dom behöver fler "kemister" och fler som helt enkelt läser natur. Först hade jag tänkt mig för natur, men just nu verkar det inte bli så, ska nog ta Finek (finansekonomi) eller design. Men som sagt, vi får se. Jag kan ju ändra mig längre fram?





 
Rösta på mig

Tävling



Nu är det tävling hos http://carolinabiors.blogg.se du behöver bara länka om tävlingen till din blogg och skriva att du är med och tävlar :)


Tävling

Nu är det tävling hos http://lienes.blogg.se/
där du kan vinna dessa snygga örhängen.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar att du är med och tävlar :D lycka till!

Lite bilder från gårdagen

Frukt bordet, hela fick inte plats, men här är det lite av det iallafall :D



detta plockade Tiffany

  

Tårtan



Tyvär så blev det inte världens bästa bilder, men Tiffany försökte så gott hon kunde :)
bilder på mig kommer in senare, eller imorn eftersom att det är Carro som har dom bästa.

Godmorgon

Godmorgon mina vänner,
Igår kom jag hem vid 3 tiden, och vaknade klockan 9. Jag har ont överallt i hela kroppen och nacken är värst, skulle inte tacka nej till massage just nu, men tyvär så finns det ingen i huset som skulle kunna ge mig lite -.-. jaja. Igår var det iallafall jätteroligt, eller igår? idag! alla dansade, det var en väldigt bra stämning, tummen upp. Grattis till Rima&Ulf igen, tror nog det här var det bästa bröllopet jag vart på, och tro mig, jag har vart på många. Tror nog vi har bröllop nästa vecka med, får se om jag hänger med, kanske inte orkar. Just nu gör jag ingenting, gnäller för att jag har ont. Ska nog ta ett äpple. vi hörs!

ps! bilder lägger jag in senare

På väg hem

Hallå :)! För en stund sen fick vi tårta, glass och en massa frukt man kunde ta som stod på ett bord, så alla gick fram och plocka, gissa om det var världens kö. Själv så stod inte jag där och köa, mamma hämtade en massa godsaker till mig och pappa eftersom att vi tyckte det var pinsamt att stå där. Eller iallafall jag. Jaja, just nu är jag på väg hem, det är bajs kallt ute! Så om du känner för en nypa luft. Klä dig ordentligt! Lär hoppa i sängen när jag kommer hem, så godnatt <3

Stämningen är galet

Det är helt crazy just nu, det är fullt på dansgolvet. Både småbarn och gamlingar dansar till babe babe why cant we just stand together :) jag älskar det här! Tror inte jag kommer hem. Kram på er

Nu är vi på plats

Hejhej, vi har precis gått ut från kyrkan, grattis till rima och ulf. Jätte gulligt par:). Just nu är jag på väg in till festlokalen, fick även ett glas vin med en jordgubb hängande på kanten. Mums u flera inlägg kommer snart, har lite problem med att lägga in bilder, får se hur det blir, annars får ni se dom imorgon :) kram

Sugen

Blev lite sugen på apelsin, men nej. Ska icke äta något tills klockan blir runt 18.00 för då lär vi åka iväg
och det lär bli en hel del mat där!. Juste glömde säga, hade tänkt mobil blogga hela kvällen så att ni får vara med under bröllopet. Visst ska det bli kul? :)


Godmorgon

Godmorgon mina vänner, ligger just nu i sängen och myser. Verkar som om jag inte har den styrka för att lyfta mig upp ur sängen just nu, men det är nog lika bra haha, föredrar att ligga här och ha det bra:). Nej, kliva upp ur sängen blir det snart. Kram

eyes


Kliv ut ur duschen nu!

Klev precis ut ur duschen, tror nog jag duschade i två timmar, tills jag hörde mamma:
Bella! kliv ut ur duschen. Tack mamma för att du förstörde när jag väl försökte koppla av haha, nej men mina fingrar ser ut som russin just nu, inte speciellt snyggt. Just nu försöker jag koppla av på ett annat sätt, lyssnar på en favorit låt som ATB har gjort som heter "justify", den är helt underbar tycker jag, när jag hör låten så får jag en massa känslor som påminner mig om någon jag gillar, tyvär så tror jag inte att han gillar mig. Men sånt är livet, man får leva med det även om det gör fruktansvärt ont. Tänker inte nämna hans namn, eftersom att jag vet att det finns läsare från min skola som kikar in här då och då. Men det betyder inte att det måste vara någon från min skola, eller hur?:)

Här har vi lite bilder från gårdagen



Bella goes fjantig ibland :)


Fredag

Nu är det äntligen fredag!, känns som att jag inte kommer kunna koppla av denna helg,
imorgon ska jag åka iväg, eller jag och jag, hela familjen ska åka iväg, vi ska nämligen på bröllop :)
Rima&Ulf heter paret, ska bli spännande och kul hoppas jag. Själv ska jag bära en svart klänning som jag haft förr en gång, den får ni se imorn :). Vet dock inte vilka skor jag ska ha, och hur håret ska se ut, men det lär ordna sig.
Spanska provet gick ganska bra idag, lär minst få G tror jag, hoppas verkligen på VG men jag nog inte jag kommer få det, eller egentligen vet jag inte vad jag tror.



Denna bild är läskig som tusan.



kram

Godmorgon

Hallå där :), sitter just nu i skolan. Var lite väl tidig så just nu sitter jag och väntar på dom andra. Hellre för tidig än för sen, börjar första lektionen med svenska, vi ska börja skriva våra noveller. Puss

Hallåj!

Hallå där, nu är jag alltså hemma, har pluggat lite spanska eftersom att jag har prov imorgon. Hoppas verkligen allt går bra, har inte pluggat si himla mycket men ska väl göra det senare också tänkte jag. Som sagt, idag gick jag hem innan matte lektionen, kände att jag inte mådde så bra, har haft magont dom senaste dagarna, antar att jag kommer bli sjuk snart. En sak till haha, har vår skola vunnit på lotto?, idag fick vi hamburgare med pommes frites och vaniljglass till efterrätt med chokladsås. Det var fullt i matsalen, för första gången.


såhär såg jag ut idag
error face !





kram

Bloggar från mobilen

Hej mina vänner, just nu är jag på väg hem från skolan. Skippade matten idag eftersom att jag har så ont i magen. Lär lägga in en massa bilder senare. Pusshej

Godnatt

säger godnatt redan nu, ska läsa nå bok och lägga mig sen.
nattinatti sötnosar



Here we go

(Nathalie&jag)  Andra bilden blev lite såhär: vad ska vi göra? vaad ska vi gööra??? *gör något*



 


fjärde bilden: Don't talk to me Emmilie, i dont wanna hear, don't talk!

Hemma

Nu är jag hemma, taadaa!
Emmilie har inte loggat in på msn, och eftersom att det är hon som har dom flesta bilderna så kan jag inget göra än att bara vänta tills hon loggar in :< *suck* men däremot kan jag erbjuda en bild. Blev dock inte så bra på den men den får duga så länge.


Jag&Emmilie :)


tror kameran hatar mig, därför blev jag så ful ^^.
På tala om det haha, när jag skulle ta kort på Nathalie och Dennis så dog kameran, så jag satt där och flina och dom ba liksom: vadå?   jag: KAMERAN DOG, HAHAH
Ibland är jag så elak, jag kunde väl säga att den dog på ett snällt sätt, typ som  "ojj, men gud. batteriet tog slut"

inlägg hos Carro

Hallå mina vänner, har ni saknat mig?:p
sitter just nu hemma hos Carro, ska snart hem och ladda upp alla bilder från idag, som jag tänkt bjuda på så fort jag kommer hem. Carro har fått en massa skavsår på fötterna, så hon har legat och gnällt hela tiden. Efter ett tag lockade vi mitt hår och ni lär få se bilder på det med senare! :), jaa vad gör jag eller vi just nu?, Carro har gått ner för att göra något och jag sitter här vid datorn och bloggar, för visst har jag saknat er!. kollade också igenom skolkatalogen, blev dock inte så bra, jag ler nästa för lite och mitt ansikte går snett uppåt, oj hur det låter haha! nästan som nå psykopat? jaja eftersom att man blev ful i år så kan man väl bli finare nästa år, eller?.
Måste bara få säga att jag har världens magont!, vet dock inte varför, har haft ont hela dagen. Tecken på att bli sjuk



kram

Just nu

Godmorgon,
håller just nu på att fixa mig, usch det är så himla jobbigt när man ska åka iväg någonstans med klassen, man blir alltid så himla stressad, känner du igen dig?, eller så är det bara antagligen jag som blir stressad
Har precis sminkat klart mig, blir väl som vanligt då, vardags smink. Man ska ju inte vrål sminka sig bara för att man ska åka iväg någonstans med klassen, det har jag lagt av med för länge sen :)

Ni får ha det så bra mina söta läsare, nytt inlägg kommer långt senare


kram!

~

Höger eller vänsterhänt?  Höger :D
Humör just nu? små grinig
Är det något du absolut inte äter? sniglar?
Kläder just nu? gult linne, gråa mjukisar
Musik just nu? The killers - when you were young
Vad sa du senast? vaaaaad?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle det vara? ojj haha
Längd och vikt? 1,63? ingen aning med vikt&längd atm
Hur många kuddar sover du med? två
Favoritväder? Sol
3 saker att ta med på en öde ö? mat, någon vän, något som kan ta mig hem
Spelar du nåt instrument? nej :) suger på sånt
Morgon eller nattmänniska? nattmännniska
Sparare eller slösare? slösare tyvär :l
Vilka är viktigast för dig? Min familj& världens underbaraste vänner
Bästa film? haha måste nog vara Titanic ^^
Tror på liv på andra planeter? Ja helt klart!
Kommer du ihåg din första kärlek? oja :p
Har du några homosexuella vänner? inte vad jag vet, (skulle vilja ha!!!)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Man kan börja med att vara trogen till sig själv
Hur många barn har du/vill ha? har tänkt på det rätt länge, 2?
Bio eller promenad? Beror på vem man går med :)
Snarkar du? nej, som tur var ^^
Rädd för insekter? JAA! som in i hellskotta
Äckligaste insekten? spindlar, ryser bara jag tänker på det, usch
Bästa bok? Linas kvällsdagbok tror jag den hette
Vad vill du jobba som? Ingen aning, helst med mode&kläder
Pizza eller hamburgare? pizza!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet osv.) stökigt atm ;o
Gungar du på stolen? ja, hela tiden. dåligt dåligt!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jaa, varför inte?:)
Hur många syskon har du? tre, syster, lillasyster och lillebror (HAT SYSKON)
Vad är du mest rädd för? att mina drömmar aldrig uppfylls
Är du rädd för blod? ibland
Saltar du maten? ja, för ofta
Gillar du att sjunga? jaa, men inte bland folk, sjunger så dåligt måste jag få säga
Vilket gymnasieprogram gick/går du och varför? Går i högstadiet, vet dock inte vad jag ska ta
Anser du att du är stark? ja, ibland
Brukar du sola? På somrarna, solarium ibland, är vit som en snögubbe :).
Vad gör du om du får hicka? ingenting, skrattar
Röker du? nej
Snusar du?  nej
Kaffe / Te eller inget? latte?:D

~

Nu har jag hållt på med bilder igen! förlåt om det börjar bli tjatigt, men eftersom att jag håller på o lär mig så är det jätte kul!, ska inte hålla på lägga in en massa sånna bilder hela tiden, eller ska iallafall försöka. Just nu sitter jag här och är lite smågrinig, mina läppar e jätte torra och jag saknar något!, finns nog bara en person på jorden som vet vad jag saknar och det är Carla ^^ hoppas hon tar med sig den imorn, annars lär jag gnälla hela dagen och den risken vill hon nog inte ta ;)





Tisdag

hallåj! :p

Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem efter skolan och slappa lite. Tänkte dra en stund till Carro men hon
är nämligen inte hemma, fick veta av hennes mamma att hon var i stan med någon kompis. jaja undra om hon kommer hem med något fint då ^^'. Imorgon har vi "aktivitetsdag", vi ska åka till djurgården och göra en massa saker, vi lär få uppgifter av lärarna så ska vi nog gå runt i hela stan sen och svara på frågorna :)
Vad har du gjort idag?


fråga inte vad jag har gjort! jag suger verkligen på det jag gör, men det är roligt att visa upp :)


Sov gott

Sov gott kissar, imorgon är det en ny dag! :D
nämligen fredag! haha. Nää ska sluta skämta nu, ni märker att min humor suger totalt när jag är trött,
så det är nog lika bra att vara tyst innan jag gör bort mig totalt :)



Godnatt *

~



Vad tycks? :)

~

Har precis käkat spagetti, *muma* :)
Nu är magen stor och orkar inte sitta upp, så jag tror nog att jag ska kila iväg och vila en stund.
några planer för idag? :)


kramis*


tadaa!


GE MIG!



Nitskor från Asos, 1 560 kr.
skulle inte tacka nej till dessa skor :) någon som vill köpa dom åt mig?

Godmorgon

Godmorgon mina älsklingar, vaknade precis med världens huvudvärk och magont!
Har ingen lust att gå ner och ta en massa tabletter heller, så jag antar att jag bara kommer sitta här och lida resten utav dagen. Idag är jag ledig! (skönt), Tiffany är i skolan med Carro, eftersom att Carro ville följa med och glo under hennes lektioner. Carro ska nämligen börja gymnasiet nästa år och hon har grubblat lite på Finek, som Tiffany går på. Själv har jag också tänkt på Finek (finansekonomi) men jag älskar mode och kläder så jag kanske ändå tar design.
vilken linje går du på? och om du inte börjat än, vilken ska du ta? :)




Ser ni min gulliga spargris? anka!

Mössa!

Har kikat igenom lite hos H&M, är ute efter en fin stickad höst mössa
dock hittade jag bara dessa som var fina, vilken är finast?
Skriv gärna vart det finns fler fina mössor, samt vilken färg ni tycker att man ska ha :)


 

kram

~

verkar inte bara vara segt för mig med just nu på blogg.se eller?

klänning!

Kikade igenom garderoben idag, hittade en massa klänningar som jag inte brukar ha på mig,
hittade även en klänning som Tiffany inte ville ha, hon har nämligen haft på sig den två gånger, så jag fick den :D.



 

Visst är mina skor snygga? :D

Lite från gårdagens!

Tror nog jag lovade lite bilder från igår,
och om jag inte gjorde det så kommer dom iallafall här :)





kram!

Outfit

Vem tycker du bär finast outfit?


~


~

Jaa, ni som tittade på matchen igår så vet ni mycket väl att det blev 0-0,
måste väll endå få säga att Sverige spelade bättre än man trott, haha men så kan det gå ^^
Exorcisten var as fjantig igår, det var dock inte den "Exorcisten" vi hoppats på, denna var liksom extremt långtråkig, så vi satt och babbla om godis, på tala om godis -.-, så satt Tiffany i soffan med världens största påse full av allt möjligt och säger, Bella det här är ju dina favoriter, eller hur? vill du ha?
Jag: Nej jag vill inte ha!
Tiffany: Bella titta jag köpte chokladbollar, vill du ha? :l
jag: NEEEEEEJ jag vill inte ha!!!
så fortsatte kvällen sådär.
Idag ska jag plugga lite fysik, men senare så att jag kan koppla av imorgon, jag är ju ledig ;)

~

Nu ska jag fixa mig och kila iväg till Carro, ni får ha det så trevligt mina underbara läsare! :)

Hjälp!

Är det bara jag som tycker att "hjälp!" är asrolig?
den bästa som är med är ju självklart Örjan Lax, bara jag läser namnet så flinar jag.
Här har jag plockat ut ett roligt klipp när Örjan ska på skrattläger, kolla in ^^
"i skratt i skratt" HAHAH

Skräckis&fotboll

Angående filmen jag skulle meddela er om, det är Exorcisten: begynnelsen! :)
älskar skräckisar, dock så är jag inte lättskrämd så det kommer väl bli som en helt vanlig film antar jag,
Innan denna film så ska jag självklart glo på Sverige-Portugal, själv så tror jag inte att Sverige har någon chans, vi har för många spelare som är skadade. Det börjar bli som en vana, varje gång Sverige ska möta ett land så är nästan alla våra spelare "skadade", jag tror nog det är en dålig ursäkt för vårt dåliga spel. Det innebär att jag kommer ligga på soffan och skrika: VAD GÖÖÖR HAN?!!!, TA BOLLEN DÅÅ!!! haha.

vad ska du göra ikväll? och vem tror du vinner fotbollen?

ps: snyggingen cristiano är med ^^



picture


Inga skolfoton i år

Hallå där,
nu har jag och mamma kommit överens om att jag inte ska köpa mina skolfoton i år, själv tyckte jag att jag blev jätte ful och fick inte ta om bilden även fast jag kisa lite med ögonen, blää usch ful. Har märkt en sak, varje år det är skolfoto så ska jag få munsår, det är jätte konstigt, nästan läskigt! :o  Brukar det hända er? eller får ni någon finne på samma plats?

såhär såg jag ut, men inte lika ful haha ^^





kram


Even god fail sometimes


Godmorgon

Godmorgon mina underbara läsare.

Inatt sov jag jätte bra, ville nästan alls inte vakna. Men så kom Carro stormande in och hoppa på sängen "-.-"
så då var man tvungen att vakna. Idag så är det nå "höst städning" i vår gård, själv ska jag inte ut och städa, eftersom att det inte är min grej, räcker med att jag städar mitt rum hemma ^^. Vad gör jag just nu?, jo jag sitter och käkar flingor utan mjölk, tyvär så var mjölken varm och då blir det lite sådär äckligt, men det funkar utan mjölk här hos mig iallafall. Ikväll ska väl jag Carro och Tiffany glo på nå skräckis som börjar på tv, har dock inte tid att kolla vilken film det är, lär göra det senare så ni också får reda på det :).


Provade lite smink och sånt igår, så började jag likna ett monster, eller vad tycker ni?

HÖSTENS HETASTE KAPPOR

Som sagt, nu är det kapptider, själv har jag en svart som jag köpte från Zara förra året som jag kan använda i år :)
kan slänga in en bild på den senare om ni är intresserade

Här är iallafall några kappor jag hittade på nätet. vad tycks? :), själv skulle jag nog inte gå runt med en rosa kappa.


RYSNINGAR!

jag får rysningar när jag kollar på denna 7 åriga urgulliga flicka!
hon kommer verkligen att lyckas i livet. kolla bara in henne!




henne skulle man vilja adoptera :D

hjälp mig!

haha kan inte bestämma mig för vad jag ska ha!

ett grönt äpple eller apelsin, vad tycker ni?


~


Fredag

Hallå där,

Idag så är det fredag, härligt. Det betyder att man kan sova ut imorgon om inte småsyskonen väcker en.
Har tänkt börja video blogga, men är inte riktigt säker på om jag vågar, dock så vet jag inte om ni gillar att glo på video inlägg, så det hänger lite på er också! :). Ni som har följt min blogg så vet ni att jag har pluggat hela tiden, och idag så lämnade jag in den sista läxan!. Men nej, inte nog med det så fick jag en massa andra läxor och uppgifter att göra under helgen. En gång så frågade en lärare mig om jag sporta, då sa jag nej. VARFÖR sa jag nej? jag borde säga: nej tyvär, dina läxor tar all min fritid. Jaja ska sluta gnälla, livet är så ^^'
 tog lite bilder idag, lyckades få med Monika och Carla


Här har vi världens roligaste Monika      Och världens charmtroll Carla!
   


Oj, höll nästan på att glömma. Världens fjantigaste jag!




kram

Film?

Hallå där!,
som ni ser så har jag en ny blogg design :), den är nämligen gjord av www.mrmrs.se , är jätte nöjd, tycker att den är snygg! jaa vad håller jag på med just nu?, är snart klar med vinterviken uppgiften, det är så himla tråkigt att jämföra filmen med boken, person beskriva samt annat. Ska nog ta ett äpple senare, om jag orkar gå ner. Ikväll så börjar The Day After Tomorrow, har sätt den för och jag ska se den igen :)
någon mer än jag som ska glo på den?




kram

Nicole Richie

Nicole Richie har verkligen lyckats med denna outfit måste jag endå få säga!


Vad tycks?, hiss eller diss?
själv så ger jag den en hiss!

Tävling!

Nu är det tävling hos http://erikasfashion.blogg.se/, där du kan vinna ett
peace armband som är designad av någon emilie :),
för att vara med och tävla ska du bara lämna en kommentar och motivera varför just du ska vinna!





Bild från erika!



lycka till

Vinterviken

Hallå!

Vi har läst ut vinterviken nu på svenskan, tror det var förra fredagen vi såg filmen och nu har vi fått en massa uppgifter, eller jaa, vi ska helt enkelt skriva en uppsats om filmen/boken, vi ska beskriva tre personer ur filmen, jämföra filmen och boken med varandra, alla vi vet ju att det står mer i boken än vad det är i filmen ^^ jaja, ska nog sätta igång med arbetet.

oj höll nästan på att glömma, fick MVG idag på engelskan, vi hade nämligen skrivit en egen berättelse om World Trade Center och jag fick MVG  wiiee :D (lyckig)




old picture :)

En vanlig dag


cream

´Juste!,
igår under kemin fick alla göra en egen skin cream, min var gjort utav sheasmör och så här såg den ut ^^'


självklart döpte jag den till More

Godmorgon!

Godmorgon mina sköna :),

Idag har jag sovmorgon, börjar klockan 10:30, vet dock inte vad jag ska ha på mig idag, men det blir väl något som alltid.
Har haft så jäkla ont i benen dom senaste dagarna, träningsvärk dvs. Kunde knappt gå i skolan igår, och det verkar inte som om det lagt sig än. Lite senare under dan har jag utvecklingssamtal (läskigt), hatar sånt, själv så orkade mamma och pappa inte gå sist, men till slut så kom mamma. Blir väl mamma denna gång också, som vanligt.


Lite bilder från igår som jag lovade! :)



   

kram! 

tja

tjaho!

Idag har jag inte gjort så himla mycket, blev precis klar med So arbetet (thank god), har varit jätte jobbigt. Fick skriva en massa fakta om Sverige,om vår politik och ekonomi samt en massa annat, sen skulle jag jämföra lite med USA, och skriva en analys. jaja nu är jag iaf klar.

slänger kanske in en bild på dagens outfit senare, annars tar jag det imorgon på morgonen :D




puss

:)

tja,

Idag ska jag inte göra något speciellt, ska duscha kroppen och fixa håret snart, så jaa, man kan nästan säga att den här dagen var oplanerad. Lär plugga lite fysik senare ikväll då. South park var as rolig igår, de andra gången jag ser den nu, Carro tyckte att den var dö tråkig så hon stack iväg och snacka i skype istället, så jag satt med Kevin och glodde på den.
ska försöka få in en bild lite senare, på en osminkad bella ^^




kram

hallåj!

Hallå där ^^.

senare idag ska jag och carro glo på south park, som börjar kl 21:00 på 6an.
Själv så älskar jag south park, under hela sommarlovet satt jag och tiffany uppe hela kvällen för att glo på den, måste även få säga att dom smittar av sig ibland med orden. Dom använder rätt ofta ordet "jude", ibland när jag är riktigt trött eller något sånt så brukar jag skrika "'ÄR TRÖTT SOM EN JUDE", men då blir det liksom såhär, hur trötta är judar då?:p
jaja ska sluta prata om det, ses kanske senare ikväll.




puss&kram

Träning!

hejhej,

Har precis pluggat klart med Kemin, tänkte träna en stund och sedan duscha. Resten av familjen har åkt iväg, nämligen till mina kusiner, men jag kände att plugget är viktigare på något sätt.
vad ska du göra idag? :)



kram


Godnatt mina underbara läsare

Nattinatti, ni får sova så gott!



Besviken!

Idag så fick vi våra lakan (omdömmen),
måste bara säga att jag är jätte besviken, har så himla många G och ett par G/vg. Jag som har jobbat så jäkla bra, så skriver lärarna ett jävla G!, på fysiken skrev min lärare att jag slöar ibland, men herregud, jag jobbar mer än vad alla andra gör och så skriver han "G?", känns bara som om allt blir fel, jag orkar inte mer. Fram till jul ska jag försöka få VG på alla ämnen, men när man väl har jobbat och slitit så hårt, så får man bara G, fast andra som inte är så himla aktiva får minst VG. Jag sitter här nu och är jätte arg, har jobbat med fysiken idag och gjort ganska många frågor, ska fortsätta imorn, tog även hem matten&so:n och kemin. Orkade inte skriva så mycket om so:n idag, eftersom att jag är så himla arg, snackade i mick med Carla, vi hjälpte varandra med läxorna.


detta är jag, just nu.


gamla tider

här har ni en gammal bild på mig ^^
jag&farbrors fru



jag med världens fulaste smile

Hoho

Som sagt! hoho,

Har varit jätte glad idag, blev godkänd på matten, något jag inte trodde att jag skulle bli.
jaa, vad gör jag nu?, kom precis hem från Carro, vi var ute och jogga, själv så klarade man inte ett helt varm runt en jaa, stor runda. kände själv att jag måste träna lite mer, eftersom att jag har en otroligt dålig kondition. Efter att vi joggat lite så gick vi hem till carro och träna en massa annat, hon satte på nå program på tv:n och vi tränade med, ni skulle se oss två när vi låg på golvet och svärde för att programmet skulle ta slut. Just nu sitter jag och bloggar, han tyvär inte med, med en dagens outfit. det får bli imorgon! om jag har lust ^^'

vad har du gjort idag?





kram

Dagens outfit

Dagens outfit, såg ut såhär





fick ingen bra bild alls, hade svarta diesel jeans till kappan, samt stickat lång tröja under kappan!


Bella den dåliga.

hallå!,


Kom precis hem, hade nyss idrott. vi spelade "indian smyg?", det var jätte skojigt, synd att vädret inte var lika kul. det spöregna när jag skulle hem så jag var tvungen att ringa mamma, så hon kom och plocka upp mig.
Matte provet idag gick inte så bra, HATAR MATTE. blir bara på dåligt humör varje gång jag pratar om matte, hoppas iallafall jag får G. Nu har jag bara SO och HK kvar, hoppas allt går bra där då, på  SO:n skriver jag om Sverige, när det var diktatur och hur vår ekonomi ser ut idag. Och på HK måste vi lära oss varför vi behöver vetaminer, kolhydrater o massa annat. (tråkigt)


slänger in dagens outfit senare





kram!

RSS 2.0