Tisdag

Hittade precis min USB kabel efter att ha letat i ett tag.. det var på tiden att man bytte låtar, man vill ju inte skämma ut sig med oldies haha ;). Idag i skolan så fick vi fiskpinnar, det stank apa i hela skolan.. Ebla skrek runt att det lukta fitta och jag var helt liksom whaat? okej om killarna skriker att det luktar fitta, men jag skulle nog skrika att det luktar kuk, eller vad tycker ni?;). Tycker synd om Carla som var hungrig.. tyvärr så var fiskpinnarna slut så hon fick bara äta potatis.. ja dem var helt slut!
berättade det för min pappa nyss och han tyckte att det var jättekonstigt att maten var slut i skolan. Men det händer rätt ofta.
Sitter just nu och äter spagetti som jag lagat, vi säger väl att det var jag som gjorde den eftersom att jag rörde om maten lite då och då, sitter även och dunkar lite Tokio hotel låtar, kan inte fatta att dem är så himla bra.. jag längtar tills dem kommer till Sverige! skulle nog få hjärtattack och svimma -.-

Vi skrev även nationella prov idag (matte), det var som ett test för att se vår kunskap. Det gick jävligt dåligt för mig måste jag säga, hade rätt på den första frågan och fel på resten, dsv 30 andra frågor! Kan inte sluta skratta åt min mattelärare Maija, hon var verkligen besviken och sa att vi aldrig lyssnar på henne när hon väl försöker förklara, men så är det inte alls. Det är väl inte mitt fel att jag är trögfattad haha.

Carro fick leka fotograf denna gångVisst ser jag otroligt kort och liten ut?
sådär liten är tyvärr inte jag haha!

Kommentarer
Postat av: S A N N A

sv: nepp, inte alls. Kände inte ett smack!! :D <33

2009-02-03 @ 18:13:04
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: pornie

haha vad söööt :) thank u

2009-02-03 @ 18:25:58
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: ELLINORAK

tack :D

2009-02-03 @ 18:44:34
URL: http://ellinorak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0